Warmtebouw wint ondernemersprijs Gouden Parel 2015!

Warmtebouw-winnaar-Gouden-Parel-2015

Henk Overeem en Herman Schiltkamp, de beide directeuren van installatiebedrijf Warmtebouw Utrecht hebben de ondernemersprijs Gouden Parel 2015 gewonnen! Zij ontvingen deze award uit handen van burgemeester Jan van Zanen. Henk en Herman werden door de jury uitverkoren als de meest uitblinkende ondernemers van het jaar uit de regio Utrecht. Zij lieten hiermee de andere twee genomineerden, Marcel Arendsen (Brecheisen) en het bestuur van Business Peloton Utrecht (Organisatie Tour de France), achter zich.

Volgens uitgever van OnderNamen Utrecht Nick van Baaren is het duo van Warmtebouw een terechte winnaar: ‘Tijdens de voorverkiezing hebben collega ondernemers mooie woorden over Henk en Herman gesproken. De mannen timmeren hard aan de weg met diverse projecten in het hele land. Met al 45-jaar aan ervaring is Warmtebouw met recht een Gouden Parel voor onze Domstad!’ Om er voor te zorgen dat de verkiezing in alle eerlijkheid zou verlopen, is KAeP Notaris de afgelopen tijd nauw betrokken geweest bij de stemprocedure.

De Gouden Parel Utrecht is in het leven geroepen door het businessmagazine OnderNamen Utrecht. De verkiezing van dit jaar is begin oktober gestart met een grote rondvraag onder Utrechtse ondernemers en een oproep tot het aandragen van genomineerden. Hieruit werden de drie hoofdgenomineerden bekend gemaakt, dit jaar dus Marcel Arendsen, Business Peloton Utrecht en Henk Overeem en Herman Schiltkamp. Zij zijn daarmee de drie koplopers uit een lijst van 50 ondernemers uit het Utrechtse, die allen iets gepresenteerd hebben in het afgelopen jaar waardoor zij uitblinken in hetgeen wie ze zijn en wat ze doen. Deze Top 50 is gepubliceerd in het magazine OnderNamen Utrecht December 2015. 

(bron: Utrecht Ondernamen)

Ondernamen-Utrecht-Magazine-winnaars-gouden-parel-2015-henk-overeen-herman-schiltkamp

Uit Ondernamen Utrecht editie maart 2016

Elk bedrijf, elke werkplek verdient 'n betrouwbaar klimaat

Want met het juiste klimaat is het prettig werken en worden betere prestaties geleverd. In ons gratis adviesgesprek vertellen we u hoe.