SANITAIRTECHNIEK

Verfijnde sanitairtechniek: maatwerk oplossingen voor comfort en efficiëntie

EEN GOEDE BASIS

Wij houden ons bezig met het adviseren, ontwerpen, installeren en beheren van systemen voor watervoorziening, afvoertechniek, brandbeveiliging, legionellapreventie en sanitaire objecten. Wij zijn sterk gespecialiseerd in uitdagende projecten zoals kantoren, hotels, zorg, retail, leisure en exclusieve woonprojecten.

Wij weten als geen ander dat frequent onderhoud en controle van groot belang is voor de preventie van Legionella-besmetting van uw sanitaire installaties. Door onze klanten te kunnen voorzien van de nodige tools om een installatie te monitoren kan Legionella-infectie voorkomen worden en indien nodig door Warmtebouw bestreden worden.

Warmtebouw kan van grote meerwaarde zijn vanaf de eerste fase van een bouwproject. Dankzij onze eigen engineering- en ontwerpafdeling en door het slim plannen van de installatiewerkzaamheden, kunnen wij voor grote tijd- en kostenbesparingen zorgen. Over de uitvoering hoeft u zich geen zorgen te maken, onze gemotiveerde vakmensen kunnen iedere klus aan.

– UITGELICHT PROJECT

Moderne luxe in monumentale schoonheid

Transformatie van voormalig gemeentehuis Blaricum naar luxe appartementencomplex Nederheem.

– ARTIKEL

‘Het draait om gevoel, passie en gedrevenheid.’

Lees meer over de renovatie van Villa Nederheem en de man achter de ideeën: John Pot.

MEER WETEN?

Bel ​of stuur een mail om meer te weten te komen over wat goede sanitairtechniek voor voordelen heeft voor uw bouwproject.

TELEFOON

WERKEN BIJ WARMTEBOUW

OOK WERKEN AAN BIJZONDERE PROJECTEN?

Ben je klantgericht en kan je goed met snelle en wisselende situaties en projecten omgaan? Bekijk dan onze vacatures.