SANITAIRTECHNIEK

Een goede basis

Wij houden ons bezig met het adviseren, ontwerpen, installeren en beheren van systemen voor watervoorziening, afvoertechniek, brandbeveiliging, legionellapreventie en sanitaire objecten. Wij zijn sterk gespecialiseerd in uitdagende projecten zoals kantoren, hotels, zorg, retail, leisure en exclusieve woonprojecten.

Legionella preventie

Wij weten als geen ander dat frequent onderhoud en controle van groot belang is voor de preventie van Legionella-infectie van uw sanitaire installaties. Door onze klanten te kunnen voorzien van de nodige tools om een installatie te monitoren kan Legionella-infectie voorkomen worden en indien nodig door Warmtebouw bestreden worden.

Meerwaarde vanaf de eerste fase

Warmtebouw kan van grote meerwaarde zijn vanaf de eerste fase van een bouwproject. Dankzij onze eigen engineering- en tekenafdeling en door het slim plannen van de installatiewerkzaamheden, kunnen wij voor grote tijd- en kostenbesparingen zorgen. Over de uitvoering hoeft u zich geen zorgen te maken, onze gemotiveerde vakmensen kunnen iedere klus aan.

Neem contact op met onze Businessunitmanager John Pot. Hij vertelt u graag hoe u een goede basis kunt leggen voor de sanitaire installaties in uw bouwproject.