PREFABRICAGE

Prefabricage

U wilt dat uw project zo snel mogelijk wordt opgeleverd met een betrouwbare kwaliteit. Wij begrijpen dat volledig en daarom prefabriceren we veel van onze producten in onze eigen werkplaats. Hierdoor hoeft er veel minder op uw projectlocatie geproduceerd en gebouwd te worden. Dit zorgt voor een enorme efficiencyslag waardoor u veel tijd en geld bespaart.

Door gebruik te maken van prefab wordt onder optimale werkomstandigheden een (deel van de) installatie voorbereid. Het resultaat van prefab is een kwalitatief hoogwaardiger installatie en minder faalkosten. Wij passen prefab onder andere toe in technische ruimten ten behoeve van gebouwen, schepen en boorplatforms. Vanwege onze prefabricage methode zijn we bij uitstek een slagvaardige en betrouwbare partner voor uw speciale projecten. Leg ons uw speciale projecten voor en wij stellen onze maatoplossingen aan u voor. Wij gaan graag de uitdaging aan!

Bel onze Businessunit Manager Prefab & Specials Jan van de Haar op tel. 030-2483030 of klik op onderstaande button om meer te weten te komen over wat voor voordelen u allemaal kunt behalen met uw projecten als u voor onze prefabricage methode kiest.