PREFABRICAGE

U wilt dat uw project zo snel mogelijk wordt opgeleverd met een betrouwbare kwaliteit. Wij begrijpen dat volledig en daarom prefabriceren we veel van onze producten in onze eigen werkplaats. Hierdoor hoeft er veel minder op uw projectlocatie geproduceerd en gebouwd te worden. Dit zorgt voor een enorme efficiencyslag waardoor u veel tijd en geld bespaart.

Door gebruik te maken van prefab wordt onder optimale werkomstandigheden een (deel van de) installatie voorbereid. Het resultaat van prefab is een kwalitatief hoogwaardiger installatie en minder faalkosten. Wij passen prefab onder andere toe in technische ruimten ten behoeve van gebouwen, schepen en boorplatforms. Vanwege onze prefabricage methode zijn we bij uitstek een slagvaardige en betrouwbare partner voor uw speciale projecten. Leg ons uw speciale projecten voor en wij leggen onze maatoplossingen aan u voor. Wij gaan graag de uitdaging aan!

VOORDELEN PREFABRICAGE:
  • Constante kwaliteit
  • Maatwerk oplossingen
  • Efficiënt werken
  • Wisselwerking tussen de werkplaats en bouwplaats

“Prefab is inmiddels helemaal in het bedrijf verweven. In onze werkplaats leiden we al onze nieuwe mensen op. De monteurs die de weg opgaan, maar ook de tekenaars. We willen dat iedereen vanuit de prefabgedachte acteert. Ons motto is: in de werkplaats mag er van alles misgaan, maar wat de werkplaats verlaat, moet conform de tekening zijn en voldoen aan alle eisen. Dat kan alleen als iedereen weet wat er nodig is om succesvol te prefabben.”

– Jan van de Haar

– UITGELICHT PROJECT

Voor de winkels van sportgigant Decathlon realiseerde Warmtebouw alle klimaatinstallaties.

– ARTIKEL

Succesvol prefabben vraagt discipline

MEER WETEN?

Bel ​of stuur een mail meer te weten te komen welke voordelen prefabricage met zich mee brengt en of het uitkomst biedt voor uw project.

TELEFOON

WERKEN BIJ WARMTEBOUW

HEEFT PREFABRICAGE JE INTERESSE GEWEKT?

Lijkt het je wat om technisch hoogwaardig vakwerk te doen en maak jij graag het verschil voor onze klanten? Kijk dan eens bij onze vacatures.