Warmtebouw nieuwe huisstijl: Zelfs onze bedrijfswagens zijn opnieuw bestickerd!

In de lente 2019-editie van Ondernamen Utrecht staat een erg leuk artikel over de introductie van onze nieuwe huisstijl. Omdat we erg blij zijn met onze nieuwe huisstijl en logo, delen we graag dit artikel ook hier.

Warmtebouw blij met gloednieuwe huisstijl

Wie een beetje op heeft gelet, zal gezien hebben dat Warmtebouw de afgelopen maanden qua uitstraling een nieuwe weg in heeft geslagen. Op de gloednieuwe bussen, de shirts van de medewerkers en de vlaggen van verschillende voetbalverenigingen in en om Utrecht is het al te zien: het gloednieuwe logo van het Utrechtse technisch advies en installatiebureau.

Continue Reading

Renovatie ZGAO Flevohuis in Amsterdam van start

Vrijdagochtend was er een feestelijke bijeenkomst in het Flevohuis aan het Kramatplantsoen in Amsterdam. De heer Van Wijk ondertekende namens Stichting Zorggroep Amsterdam Oost (ZGAO) de bouwteamovereenkomst met de aannemer en installateurs voor de renovatie van de eigendomslocatie Flevohuis

Continue Reading

Installeren is mensenwerk – interview met John Pot over Villa Nederheem

John pot ontvangt ons in de ontvangstruimte van technisch adviesbureau installatiebedrijf warmtebouw in utrecht. In de aanloop van ons gesprek vertelt hij - op de wenteltrap - al enthousiast over de gave projecten waar hij en zijn team op dit moment aan werken. een van die projecten is de aanleiding voor ons bezoek, namelijk de renovatie van de iconische villa nederheem. Dit pand en het omliggende landgoed is voor de inwoners van Blaricum welbekend en van historische waarde.

Continue Reading

Ziggo Dome niet te warm en niet te koud dankzij Warmtebouw

WARMTEBOUW ZORGT ERVOOR DAT IEDER HOEKJE VAN DE ZIGGO DOME DE JUISTE TEMPERATUUR HEEFT­.

Op een koude winterdag in december voeIt het aangenaam in de Ziggo Dome. In het enorme gebouw wordt de temperatuur dan ook nauwlettend in de gaten gehouden. De facilitair manager, Ruud Bongers, heeft er bijna geen omkijken naar. De technici van het bedrijf Warmtebouw Technische lnstallaties, helpen hem om zowel de artiesten als de bezoekers die in de Ziggo Dome moeten werken of plezier beIeven elke keer weer een mooie avond te bezorgen. De ontwerpers van de installaties, Hoofd Engineering Maarten van Pelt en directeur Henk Overeem van Warmtebouw Technische Installaties, en Ruud Bongers leggen uit hoe het zo is gekomen. In de kantoren van de Ziggodome volgt een geanimeerd gesprek met het trio.

Continue Reading

Anticiperen op de toekomst – Duurzaam advies én aanpak door Warmtebouw

De bewustwording rondom de noodzaak tot duurzaam ondernemen stijgt, maar in de dagelijkse bedrijvigheid vormt het toch veelal een sluitpost. Warmtebouw in Utrecht heeft dit diep in zijn organisatiestructuur verankerd en speelt daarmee een voortrekkersrol op het gebied van energieadvisering en -labelling, maar ook in het toepassen van maatregelen.

Continue Reading

Gebouw vol Energie: op excursie bij Warmtebouw en Waterschap Zuiderzeeland

“Een zeer inspirerende middag”, zo vatte één van de deelnemers van Gebouw vol Energie de excursie aan de bedrijfsvestiging van Warmtebouw Utrecht bv samen. Daar kregen zij door directeur Herman Schiltkamp een rondleiding door ‘zijn’ gebouw waarmee hij vorig jaar de Healthy Urban Office Challenge 2017 won. Behalve de rondleiding was er ook nog een lezing van Erik van der Linden, programmamanager van Waterschap Zuiderzeeland over de transformatie van het waterschapshuis in een duurzaam energieneutraal gebouw. De vernieuwing werd vorig jaar beloond met ‘de Gouden Kikker Award’.

Continue Reading

Inspiratie- en informatiebijeenkomst bij Warmtebouw

U bent van harte welkom op dinsdag 27 maart van 15.30 – 18.00 uur

Voor de Healthy Urban Office Challenge (HUOC) zijn regio Utrecht en Amersfoort in 2018 wederom op zoek naar de meest inspirerende projecten op weg naar groene, gezonde en slimme kantoren. Inschrijven kan al, maar bent u op zoek naar inspiratie of wilt u meer weten over HUOC? Dan nodigen wij u graag uit op dinsdag 27 maart 2018 van voor een inspiratie- en informatiebijeenkomst bij Warmtebouw, de winnaar van 2017. Wees er snel bij, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Lees meer

Warmtebouw heeft er een mooie opdracht bij van Hoogvliet supermarkten

Donderdagochtend 21 december, kreeg Warmtebouw van supermarktketen Hoogvliet de opdracht voor de HVAC- en Sanitaire installaties en de Bedrijfskoeling in de nieuw te bouwen Slagerij, Servicecentrum en het Distributiecentrum in Bleiswijk.

Op de oude locatie werd de overeenkomst door de directies van Hoogvliet, Retail Technics en Warmtebouw ondertekend.

Lees meer

Warmtebouw ontvangt 1e STEK EPBD-bedrijfscertificaat

Maandag 20 november ontving Warmtebouw als eerste het STEK EPBD-airco bedrijfscertificaat uit handen van certificeringsinstantie SGS INTRON en van STEK.

Het EPBD-airco certificaat wordt verstrekt aan bedrijven die aantoonbaar voldoen aan de eisen aan het keuren van en adviseren over airconditioninginstallaties van 12 kilowatt of meer (op gebouwniveau). Zij kunnen specifiek adviseren over verbetering van de energieprestatie van gebouwen en besparen van energiekosten, over comfort en het verlagen van de CO2-uitstoot. Warmtebouw is het eerste bedrijf dat vrijwillig een STEK-EPBD-airco certificaat heeft behaald.

Lees meer

Stichtse Vecht

Bijeenkomst “Duurzaamheid” gemeente Stichtse Vecht

Op 10 oktober a.s. (de jaarlijkse dag van de duurzaamheid) stelt Warmtebouw haar mooie duurzame kantoorgebouw open van 16:00-18:30 uur voor de gemeente Stichtse Vecht.

Vanaf 16:30 uur wordt u uitvoerig geïnformeerd over de diverse mogelijkheden tot verduurzaming van uw bedrijfsgebouw en zal er extra aandacht geschonken worden aan de deelnemers uit de gemeente Stichtse Vecht, die reeds hun bedrijfsgebouwen hebben laten doorlichten door middel van een energie-quickscan.

U bent van harte welkom op de Middenwetering 1 te Utrecht.

Wij beschikken over ruimte parkeergelegenheid in onze parkeergarage of rondom ons gebouw.

Na afloop heeft u natuurlijk alle gelegenheid om na te praten en vragen te stellen onder het genot van een hapje en een drankje.

Eerder dit jaar won Warmtebouw de ‘Healthy Urban Office Challenge 2017’ (HUOC) als de meest duurzame kantooromgeving in de regio Utrecht. 

Lees meer