Pot & Zoon Loodgietersbedrijf wordt per 1 januari 2017 onderdeel van Technisch Adviesbureau – Installatiebedrijf Warmtebouw in Utrecht. Eigenaar John Pot zat ruim 30 jaar met zijn familiebedrijf op de Kampweg. Vader Henny bracht zijn bedrijf destijds van Utrecht naar Doorn. Zoon John brengt het familiebedrijf nu terug naar zijn roots. John Pot: “Door onze enorme groei en onze jarenlange intensieve samenwerking met Warmtebouw is het voor ons meer dan logisch om deze stap te zetten. Ik vind het prachtig om op de top van de techniek in deze innoverende tijd met hen mooie nieuwe projecten te ontwikkelen, te realiseren en te beheren. In Utrecht gaan we met Warmtebouw een nieuwe fase in, waarin we onszelf in onze kracht zetten.”

Pot & Zoon

Warmtebouw levert innovatief vakmanschap. John Pot en zijn team draagt binnen Warmtebouw bij aan duurzame comfort verhogende oplossingen zoals het ontwerp en de realisatie van exclusieve bouwprojecten. Daarnaast kunnen opdrachtgevers net zoals voorheen bij John Pot terecht voor installatietechnische werkzaamheden en dakbedekking. “We staan voor betrouwbaarheid en comfort. En wat ik belangrijk vind: door onze krachten te bundelen kunnen we bijvoorbeeld onze service aan onze opdrachtgevers nu nog meer verbeteren.”

John Pot is per 1 januari 2017 te vinden op het Utrechtse Bedrijventerrein De Wetering/Leidsche Rijn (Middenwetering 1).

Op de foto van links naar rechts:  Wout, Donny, Ricardo, John, Bert, Anton, Rien.