WERKWIJZE

Nauw betrokken & innovatief

ONZE AANPAK

Warmtebouw adviseert over, ontwerpt, realiseert en beheert klimaattechniekinstallaties. We doen dat niet zomaar even, maar gaan het liefst een duurzame samenwerking met u aan. We vinden het als familiebedrijf belangrijk om dichtbij u te staan en ervoor te zorgen dat u op elk moment naar alle tevredenheid gebruik kan maken van onze installaties en technieken.

ADVIES

Voordat we beginnen, maakt Warmtebouw eerst een inventarisatie van het betreffende gebouw(ontwerp). Wat zijn de eisen en wensen van u als klant? In het geval van een bestaand gebouw kijken we naar de huidige situatie, wat we kunnen toevoegen aan comfort, waar energiewinst te behalen valt, hoe we het energielabel kunnen verbeteren en welke overige mogelijkheden er zijn. Via een quickscan en energiescan brengen we voor u als ondernemer of gebouweigenaar in kaart welke energiebesparende maatregelen interessant zijn om toe te passen. Via onze eigen energieplanner gaat Warmtebouw nog een stap verder en geven we u via een online energietool grip op de kosten die voortkomen uit energiebesparende maatregelen. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Ons duurzaam advies is altijd eerlijk, duidelijk en open.

ONTWERPEN

Technische installaties in gebouwen vragen om een goed, duurzaam en degelijk ontwerp. Warmtebouw heeft hiervoor de nodige specialisatie in huis en kan vanaf het eerste moment in kaart brengen wat nodig is om uw pand zo optimaal en duurzaam mogelijk te voorzien van goede installaties. Doordat wij in eigen huis adviseren, realiseren en beheren hebben wij een continue terugkoppeling uit de dagelijkse praktijk en zijn we overal op voorbereid.

REALISEREN

Het daadwerkelijk realiseren van de installatie is een belangrijke stap in het proces. In deze fase is het uiteraard van groot belang dat er nauwkeurig gewerkt wordt, een foutje kan cruciaal zijn. De jarenlange ervaring van Warmtebouw komt hierbij goed van pas. Met grote precisie en toewijding zorgen we dat de installatie naar wens wordt gerealiseerd. Doordat we er altijd met onze neus bovenop zitten, kunnen we snel ingrijpen bij onverwachte situaties en bovendien snel uw vragen beantwoorden. We prefabriceren veel van onze producten in onze eigen werkplaats, wat zorgt voor meer tijdwinst en efficiëntie op de projectplaats zelf.

ONDERHOUD & BEHEER

Is een installatie eenmaal in gebruik genomen, dan blijven wij natuurlijk altijd met een schuin oog meekijken. We voeren op vooraf vastgestelde momenten preventief onderhoud uit om te zorgen dat uw installaties optimaal blijven functioneren.

Vertrouw op Warmtebouw betekent ook dat u altijd kunt rekenen op Warmtebouw. U wilt dat een storing zo snel mogelijk verholpen wordt. Daarom staan we zeven dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar.