STOER, TOEGANKELIJK & PROFESSIONEEL

Warmtebouw is in de eerste plaats een stoer, toegankelijk en professioneel familiebedrijf, opgericht in 1970. In de afgelopen decennia is het bedrijf uitgegroeid tot een betrouwbare partner – beschikkend over alle benodigde certificaten en erkenningen- op het gebied van gebouwgebonden technische installaties. We hebben veel mooie klanten uit vele verschillende bedrijfstakken mogen bedienen, wat ons alleen maar heeft doen groeien als specialist.

EERLIJK ADVIES OP MAAT

Warmtebouw weet als geen ander dat geen enkel gebouw hetzelfde is. Daarom leggen we heel veel toewijding in ons adviestraject. We gaan met u als opdrachtgever aan tafel, als het moet meerdere keren, zodat wij ons huiswerk zo goed mogelijk kunnen doen. We bepalen samen uw ambitie en geven u op een transparante en duidelijke manier inzicht in de mogelijkheden en de investeringen die daarbij horen. Doordat onze organisatie uit verschillende businessunits bestaat, kunnen we binnen ons team goed de focus bepalen waarmee we kunnen inspelen op uw wensen. Zo bouwen we met onze opdrachtgevers graag aan lange termijn relaties, gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

FOCUS OP 2030

Warmtebouw denkt verder dan de initiële kosten: total cost of ownership wordt ook in kaart gebracht. Het gaat niet alleen om de investering nu, maar vooral ook wat het u in de toekomst gaat opleveren. Warmtebouw stelt alles in het werk om te zorgen dat u de juiste keuzes kunt maken en kan voorbereiden op de toekomst en alles wat daarbij van moderne bedrijven en organisaties gevraagd wordt.

ÉÉN TEAM, ÉÉN TAAK

We realiseren ons dat we goud in handen hebben met onze medewerkers. Zij werken stuk voor stuk met passie, plezier, toewijding, kennis, kunde en ervaring. En wij weten: dan volgt de rest vanzelf. Met ons team kunnen we elk project aan, hoe uitdagend ook. Daarnaast is Warmtebouw een lerende organisatie; een plek waar fouten mogen worden gemaakt, want fouten zijn nodig om te kunnen leren.

Daarnaast werken we graag in (bouw)teams, met partners waar wij in geloven en op vertrouwen. Samen kunnen we immers meer dan alleen.

MEER WETEN OVER WERKEN BIJ WARMTEBOUW?

“Wij hebben hier een mooi auditorium waarin we regelmatig les geven. We zijn op het moment bezig met het voorbereiden van praktijkopvoeringen zoals rollenspellen. Mensen op de werkvloer willen namelijk niet lezen en schrijven, maar ervaren en voelen. We laten situaties uit de praktijk zien en zetten het team daarmee aan het denken. Samen komen we dan tot nieuwe ontdekkingen en oplossingen. Kwaliteit zit in jezelf blijven verbeteren. Mijn vader had een uitspraak: bijna recht is scheef. Dat is alleszeggend en past naadloos bij de visie van Warmtebouw. We zeggen hier namelijk: Wat warmtebouw doet, doet Warmtebouw goed.”

– John Pot

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact op!