LEER ONS KENNEN

Deskundig in duurzame klimaatsystemen: uw partner voor energie-efficiënt comfort

STOER, TOEGANKELIJK & PROFESSIONEEL

Warmtebouw is een stoer, toegankelijk en professioneel familiebedrijf. Sinds onze oprichting in 1970 zijn we in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een partner van omvang op het gebied van gebouwgebonden technische installaties. Kenmerken die bij Warmtebouw horen zijn: innovatief, duurzaam, teamspirit en betrouwbaarheid. Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan goede interne en externe samenwerkingsverbanden. Hierdoor mogen wij vele mooie relaties, uit uiteenlopende branches, tot onze opdrachtgevers rekenen. Vandaaruit werken we verder aan onze positie als innovatief specialist op het gebied van klimaattechniek, sanitairtechniek en watermist & sprinklertechniek.

MAATWERKADVIES OVER INSTALLATIETECHNIEK

We bouwen met onze opdrachtgevers graag aan lange termijn relaties, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Daarom hechten we veel waarde aan het adviestraject. We gaan met u als opdrachtgever aan tafel, als het nodig is meerdere keren, om ons huiswerk goed te doen. Warmtebouw weet als geen ander dat geen enkel gebouw hetzelfde is. We kijken intensief naar de beoogde doelstellingen en bepalen samen uw ambitie. Hieruit volgt een helder en transparant advies over de mogelijkheden en de investeringen die daarbij horen. Doordat de organisatie uit verschillende businessunits bestaat, zijn wij in staat om de juiste focus te leggen op uw specifieke project en hierdoor goed in te spelen op uw wensen.

FOCUS OP 2030

Warmtebouw denkt verder dan de initiële kosten: total cost of ownership wordt ook in kaart gebracht. Het gaat niet alleen om kosten, maar vooral wat de investering u in de toekomst oplevert. We stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat u de juiste keuzes kunt maken. Het is onze missie om installatietechniek te leveren die voorbereid is op de toekomst: duurzame innovatie zoals door moderne bedrijven gevraagd wordt.

TROTS FAMILIEBEDRIJF MET TEAM SPIRIT

We realiseren ons dat we goud in handen hebben met onze medewerkers. Zij werken stuk voor stuk met passie, plezier, toewijding, kennis, kunde en ervaring. En wij weten: dan volgt de rest vanzelf. Met ons team kunnen we elk project aan, hoe uitdagend ook. Daarnaast is Warmtebouw een lerende organisatie; een plek waar fouten mogen worden gemaakt, want fouten zijn nodig om te kunnen leren.

Daarnaast werken we graag in (bouw)teams, met partners waar wij in geloven en op vertrouwen. Samen kunnen we immers meer dan alleen.

MEER WETEN OVER WERKEN BIJ WARMTEBOUW?

“Wij hebben hier een mooi auditorium waarin we regelmatig les geven. We zijn op het moment bezig met het voorbereiden van praktijkopvoeringen zoals rollenspellen. Mensen op de werkvloer willen namelijk niet lezen en schrijven, maar ervaren en voelen. We laten situaties uit de praktijk zien en zetten het team daarmee aan het denken. Samen komen we dan tot nieuwe ontdekkingen en oplossingen. Kwaliteit zit in jezelf blijven verbeteren. Mijn vader had een uitspraak: bijna recht is scheef. Dat is alleszeggend en past naadloos bij de visie van Warmtebouw. We zeggen hier namelijk: Wat warmtebouw doet, doet Warmtebouw goed.”

– John Pot

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact op!