KLIMAATTECHNIEK

Optimale klimaatbeheersing voor elke ruimte: Innovatieve oplossingen op maat

EEN BETROUWBAAR KLIMAAT

Een goed binnenklimaat in een gebouw is van essentieel belang. Niet alleen is in de Arbowet vastgelegd dat werkgevers voor goede arbeidsomstandigheden moeten zorgen (en ja, daar hoort ook het binnenklimaat bij), het komt ook de productiviteit en daarmee de omzet ten goede. In een optimaal klimaatsysteem moeten verschillende installaties goed op elkaar afgestemd zijn, zoals ventilatie, verwarming, koeling/ airconditioning, bevochtiging en ontvochtiging. Daarnaast vraagt energiezuinigheid de nodige aandacht. Warmtebouw heeft alle kennis en kunde in huis als het gaat om klimaatbeheersing. Durft u te investeren in een goed binnenklimaat, dan zorgt Warmtebouw dat het wordt waargemaakt.

KLIMAATTECHNIEK

Klimaattechniek of klimaatbeheersing is de overkoepelende term voor het ontwerpen, installeren en beheren van klimaatinstallaties in gebouwen. Denk daarbij aan ventilatie, verwarming, be- en/of ontvochtiging, energieterugwinning en koeling/airconditioning. Uiteindelijk draait alles om thermisch comfort.

Een belangrijke vraag is hoe de benodigde warmte- en/of koude (energie) wordt opgewekt. Om vervolgens met de juiste systeemkeuze een behaaglijk klimaat te realiseren. Warmtebouw is gespecialiseerd in het toepassen van verschillende systemen – van airco-splitsystemen tot grotere warmtepompen. Wij helpen u graag met het vinden van de beste oplossing binnen klimaattechniek.

Welk afgiftesysteem moet er gebruikt worden? Zijn er mogelijkheden voor het ontvangen van subsidie? Voldoet mijn pand aan alle normen en vereisten? Warmtebouw is een betrouwbare partner die u helpt bij het vinden van antwoorden op al deze vragen.

Voordat we beginnen met de plaatsing van de installatie, geven we een uitgebreid advies op basis van uw ambitie en wensen. Ook voor een bestaand pand zijn er heel veel mogelijkheden. Maatwerk wordt afgestemd op de ruimte en het gebouw rekening houdend met praktische en realistische oplossingen. Daarbij kijken we met name naar hoe we het energieverbruik kunnen terugdringen. Na ingebruikname van de installatie monitoren wij (op afstand) of deze functioneert zoals ontworpen.

Of het nu gaat om een winkel of een kantoorpand, MET WARMTEBOUW ZORGT U ERVOOR DAT U MET DE JUISTE INSTALLATIETECHNIEK IN UW GEBOUW HET ONDERSTE UIT DE KAN HAALT.

– UITGELICHT PROJECT

De modernisering van een schaatswalhalla.

– ARTIKEL

Wat is het effect van een goed kantoorklimaat? 

MEER WETEN?

Bel ​of stuur een mail om meer te weten te komen over klimaattechniek.

TELEFOON

WERKEN BIJ WARMTEBOUW

LOOP JIJ WARM VOOR KLIMAATTECHNIEK?

Lijkt het je wat om technisch hoogwaardig vakwerk te doen en maak jij graag het verschil voor onze klanten? Kijk dan eens bij onze vacatures.