EEN BETROUWBAAR KLIMAAT

Een goed binnenklimaat in een gebouw is van essentieel belang. Niet alleen is in de Arbowet vastgelegd dat werkgevers voor goede arbeidsomstandigheden moeten zorgen (en ja, daar hoort ook het binnenklimaat bij), het komt ook de productiviteit en daarmee de omzet ten goede. In een optimaal klimaatsysteem moeten verschillende installaties goed op elkaar afgestemd zijn, zoals ventilatie, verwarming, koeling/ airconditioning, bevochtiging en ontvochtiging. Daarnaast vraagt energiezuinigheid de nodige aandacht. Warmtebouw heeft alle kennis en kunde in huis als het gaat om klimaatbeheersing. Durft u te investeren in een goed binnenklimaat, dan zorgt Warmtebouw dat het wordt waargemaakt.

KLIMAATTECHNIEK

Klimaattechniek of klimaatbeheersing is de overkoepelende term voor het ontwerpen, installeren en beheren van klimaatinstallaties in gebouwen: ventilatie, verwarming, be- en/of ontvochtiging, energieterugwinning en koeling/airconditioning. Uiteindelijk draait alles om thermisch comfort.

Een belangrijke vraag is hoe de benodigde warmte- en/of koude (energie) wordt opgewekt om vervolgens met de juiste systeemkeuze datgene te kunnen doen om een behaaglijk klimaat te realiseren. Warmtebouw is gespecialiseerd in het toepassen van verschillende systemen – van airco-splitsystemen tot grotere koelmachines – en helpt u graag met het vinden van de beste oplossing.

Welk afgiftesysteem moet er gebruikt worden? Zijn er nog mogelijkheden voor het ontvangen van subsidie en voldoet mijn pand aan alle normen en waarden? Warmtebouw is een betrouwbare partner die u helpt met al deze vragen. Voordat we beginnen met de installatie, kunnen we een uitgebreid advies geven dat helemaal is afgestemd op het specifieke gebouw en de bijbehorende eisen en wensen. Ook met een bestaand pand zijn er heel veel mogelijkheden en kijken we hoe we met name het energieverbruik kunnen terugdringen. Op basis van de ambitie die u heeft, bepalen we de juiste maatregelen en zorgen we voor een praktische uitvoering. Na in gebruik name van de installatie volgen wij door middel van beheer op afstand of de installatie functioneert zoals deze ontworpen is.

Of het nu gaat om een winkel of een kantoorpand, Warmtebouw zorgt ervoor dat u nu en in de toekomst op alle vlakken het onderste uit de kan (uw pand) haalt.

– UITGELICHT PROJECT

De modernisering van een schaatswalhalla.

– ARTIKEL

Wat is het effect van een goed kantoorklimaat? 

MEER WETEN?

Bel ​of stuur een mail om meer te weten te komen over klimaattechniek.

TELEFOON

WERKEN BIJ WARMTEBOUW

LOOP JIJ WARM VOOR KLIMAATTECHNIEK?

Lijkt het je wat om technisch hoogwaardig vakwerk te doen en maak jij graag het verschil voor onze klanten? Kijk dan eens bij onze vacatures.