All
EXCLUSIEVE WOONPROJECTEN
HOTEL
Kantoor
LEISURE
MONUMENTAAL
ONDERWIJS
OVERIG
RETAIL
ZORG

We kunnen wel zeggen dat we goed zijn in klimaatbeheersing, duurzaam energiebeheer en brandbeveiliging, maar dat laten we liever zien door middel van onze projecten die we voor onze vaste opdrachtgevers hebben mogen realiseren. Het maakt ons niet uit of u ons benadert voor een nieuwbouw of een renovatie project. In alle gevallen zullen we alles in het werk stellen om een kwalitatief hoogwaardig, duurzaam en betrouwbaar eindresultaat op te leveren.

Dit eindresultaat kunnen we leveren omdat we gebruik maken van tientallen jaren aan kennis en ervaring in combinatie met de modernste technieken en inzichten. We beschouwen elk project als een uniek project met haar eigen specifieke eisen en wensen. U kunt daarom altijd maatwerk verwachten. Door het gebruik van slimme technologieën kunnen we u maatwerk leveren tegen een lagere ‘Total Cost of Ownership’.

Hierboven vindt u een overzicht van een aantal projecten die wij met veel passie en plezier hebben mogen realiseren voor tevreden en gewaardeerde opdrachtgevers. Klik op een project om meer hierover te lezen. Heeft u een project dat u binnenkort wilt gaan uitvoeren en bent u op zoek naar een deskundige en betrouwbare partner op het gebied van gebouwgebonden technische installaties, neem dan contact met ons op met onze Directeur Henk Overeem via 030-2483030 of klik op onderstaande button.

MEER WETEN?

Bel ​of stuur een mail om meer te weten te komen over wat we voor u kunnen betekenen.

TELEFOON

WERKEN BIJ WARMTEBOUW

OOK WERKEN AAN DE GROOTSTE KLIMAATINSTALLATIES?

Heb jij interesse in techniek en ben je een echt vakman? Bekijk dan onze vacatures.