BRANDBEVEILIGING

Een brand in een gebouw kan enorme gevolgen hebben voor een organisatie. Het brengt niet alleen enorme kosten met zich mee, maar zet ook de bedrijfscontinuïteit onder druk. Door een gebouw op alle vlakken brandveilig te maken, kan veel ellende worden voorkomen. Dat kan onder andere met een goed watermist of sprinklersysteem. Dit heeft tot doel een brand in het beginstadium te detecteren, blussen en uitbreiding van de brand te voorkomen. Bovendien waarschuwt het brandalarm direct de brandweer. Als CIBV-erkende installateur kan Warmtebouw u helpen met al uw vragen op het gebied van brandbeveiliging en brandbeheersing en de best passende installatie bieden.

HOGEDRUK WATERMIST

Naast de traditionele sprinklersystemen installeert Warmtebouw ook hogedruk watermistsystemen. Wij zijn gecertificeerd AquaSys dealer, zo kunnen we u voorzien van kwalitatief het beste systeem.

Deze watermistsystemen zijn bedoeld om op een zeer gerichte manier ruimtes of objecten te beschermen die een hoog risico op brandgevaar hebben. Denk bijvoorbeeld aan datacenters, monumentale gebouwen, parkeergarages of bepaalde machines in fabrieken. Hierbij wordt water omgezet in watermist dat neerdaalt in de brandende ruimte of op het object.

Hogedruk watermistsystemen zijn heel effectief, milieuvriendelijk en resulteren in minder (water)schade.

Sprinklertechniek Team Warmtebouw
VOORDELEN SPRINKLERINSTALLATIE

Ons ervaren sprinklerteam kan u helpen met al uw vragen op het gebied van brandbeveiliging en brandbeheersing. Een sprinklerinstallatie heeft een aantal grote voordelen:

  • Minder restschade bij brand
  • Continuïteit van de organisatie blijft veelal geborgd
  • Brandcompartimentering kan (grotendeels) vervallen
  • Grote kans op behoud van het gebouw

– UITGELICHT PROJECT

Voor The Style Outlet in Halfweg installeerde Warmtebouw onder andere de sprinklerinstallatie.

– ARTIKEL

Misverstanden over sprinklerinstallaties

MEER WETEN?

Bel ​of stuur een mail naar info@warmtebouw.nl om meer te weten te komen over sprinklertechniek en de nieuwste ontwikkelingen rondom hogedruk watermist-systemen.

TELEFOON

WERKEN BIJ WARMTEBOUW

BEN JIJ EEN ECHTE PROBLEEMOPLOSSER?

Heb jij al enige ervaring in sprinklertechniek en wil je werken voor klanten als het Thialf en Ziggo Dome? Bekijk dan eens onze vacatures.