Na 33 jaar (!) toegewijde dienst gaat per 1 juni onze collega, Dick Vroege Businessunit Manager Service & Energiebeheer, met vervroegd pensioen.

Dick is bij ons begonnen in 1991 en heeft sindsdien een essentiële rol gespeeld binnen ons bedrijf. Door de jaren heen heeft hij zich weten te onderscheiden door zijn loyale toewijding, integriteit en zijn Warmtebouw-hart.

Dick zijn bijdragen en verdiensten hebben een positieve impact gehad op de groei van onze organisatie, wat mede heeft geleid tot het mooie familiebedrijf dat Warmtebouw nu is. Wij zijn Dick hiervoor dan ook enorm dankbaar. Wij wensen hem een welverdiend pensioen toe in goede gezondheid!

ln Michel van der Kwast hebben wij een waardig opvolger gevonden om de taken van Businessunit Manager Service & Energiebeheer over te nemen. Michel is momenteel al werkzaam als relatiebeheerder bij Warmtebouw. Wilt u kennismaken met Michel, dan kunt u te allen tijde contact met hem opnemen via tel nr: 030 248 3030 of per mail kwast@warmtebouw.nl.