Onlangs heeft Warmtebouw leden van de BusinessClub De Wetering-Haarrijn verwelkomd voor een informatieve bijeenkomst. Na een heerlijk ontbijt verzorgd door Rosco Catering, opende onze directeur, Patrick van Echtelt, met een presentatie over de bedrijvenscan van 2022, mogelijk gemaakt door het Ondernemersfonds Utrecht. De scan onthulde dat de meeste bedrijven op De Wetering-Haarrijn energielabel A hebben, terwijl enkele nog op niveau C zitten.

Tijdens de presentatie besprak Patrick de huidige en toekomstige regelgeving voor bedrijven op het gebied van energie en verduurzaming. Ook introduceerde hij Warmtebouw’s nieuwste innovatie: de ‘Energie Coach Online’ (ECO), een online dashboard waarmee bedrijven hun energieverbruik kunnen monitoren en advies krijgen over verduurzaming.

Warmtebouw biedt bedrijven op De Wetering-Haarrijn de mogelijkheid om deel te nemen aan het Masterplan Duurzaamheid. Deelname vereist een eigen bijdrage van € 250,- per bedrijf, waarbij het Ondernemersfonds Utrecht de overige kosten dekt. Geïnteresseerden kunnen hun interesse kenbaar maken.

De bijeenkomst was een succes, met diverse belanghebbenden uit zowel de private als publieke sector die samenkwamen om initiatieven te belichten richting een duurzamere toekomst voor De Wetering-Haarrijn. Warmtebouw is trots om een bijdrage te leveren aan deze belangrijke transitie.