Vrijdagochtend was er een feestelijke bijeenkomst in het Flevohuis aan het Kramatplantsoen in Amsterdam. De heer Van Wijk ondertekende namens Stichting Zorggroep Amsterdam Oost (ZGAO) de bouwteamovereenkomst met de aannemer en installateurs voor de renovatie van de eigendomslocatie Flevohuis

Ondertekening bouwteamovereenkomst

Stichting Zorggroep Amsterdam Oost (ZGAO) is een zorgorganisatie met locaties in Amsterdam-Oost. Men richt zich op het leveren van goede zorg aan kwetsbare ouderen (70+). Dit geeft zij vorm door langdurige (179 plaatsen; somatisch en PG) en kortdurende zorg (110 plaatsen; revalidatie, eerstelijns verblijf, spoed, crisis en transferzorg) in eigen locaties, en binnen een tweetal afdelingen van het OLVG ziekenhuis, en het bieden van extramurale zorg en dagbesteding.

De zorgvraag naar alle vormen van zorg die ZGAO biedt zal de komende jaren naar verwachting toenemen. Om de kwaliteit van zorg te waarborgen, aantrekkelijk te blijven voor cliënten en de arbeidsomstandigheden voor zorgverleners te verbeteren zal ZGAO de kwaliteit van eigendomslocatie Flevohuis grootschalig renoveren (144 plaatsen).

Namens ZGAO brengt vastgoed- en bouwmanagementbureau Activ Vastgoed B.V. als gedelegeerd opdrachtgever een bouwteam tot stand voor bovengenoemde verbouwing/renovatie.

In aanwezigheid van directievoerder Dirk van Suilichem van Activ en diverse medewerkers van het Flevohuis werd de bouwteamovereenkomst met bouwkundig aannemer Van Wijnen Weesp, Lindeman voor de elektrotechnische installaties, Haagsma Loodgieters voor de sanitaire installaties en Warmtebouw uit Utrecht voor de klimaatinstallaties ondertekend.

Samen, Veilig @ Vertrouwd, Professioneel & Praktisch

De heer Van Wijk meldde de partners te hebben gekozen die aansluiten op de SVP-kernwaarden die ZGAO zelf ook hanteert: Samen, Veilig @ Vertrouwd, Professioneel & Praktisch. In aanvulling hierop gaf de heer Van Suilichem aan de bouwteamovereenkomst met de partners aan te gaan, vanwege het vertrouwen dat zij als team de belangrijkste aspecten budget, planning, kwaliteit en veiligheid kunnen borgen voor de Zorggroep.

De komende periode wordt benut om de renovatie en herinrichting grondig voor te bereiden en onderling af te stemmen, zodat van begin 2020 de renovatie en herinrichting zijn beslag kan krijgen.

Koffie en gebak

Na het officiële gedeelte was onder het genot van koffie en gebak nog een informele en ontspannen bijeenkomst, als afspiegeling voor een prettige samenwerking in de komende jaren.