Renovatie

Warmtebouw heeft veel ervaring met renovatieprojecten. U kunt er zeker van zijn dat we op een zorgvuldige en optimale wijze omgaan met de renovatie van uw bestaande (kantoor) panden. Wij zorgen er altijd voor dat de renovatie op een duurzame wijze wordt uitgevoerd met respect voor het verleden.

Energielabelverbetering

Energielabels zijn er om kopers te informeren over de energiezuinigheid van een huis, kantoorpand of enig ander pand. Een groen energielabel zorgt er veelvuldig voor dat uw pand meer waard wordt wat een hogere verkoop- of huurprijs oplevert. Het kan zelfs mogelijk zijn om een hogere hypotheek op uw pand te krijgen vanwege dit groene energielabel. Omgekeerd levert een rood energielabel een lagere waarde op wat dan weer een lagere verkoop- of huurprijs veroorzaakt. Vanaf 2013 is het energielabel verplicht. Zonder een energielabel kan het pand niet verkocht worden.

Warmtebouw heeft haar organisatie afgestemd op duurzaamheid en heeft een ruime ervaring op het gebied van energielabelverbetering en is daardoor uw partner om uw pand aan een beter (groener) energielabel te helpen.

Verduurzamingsprojecten

Het verduurzamen van kantoorpanden en bedrijfshuisvesting loont weten wij uit eigen praktijk ervaring. Lees hierover meer in onze blog Duurzaamheid loont. Het behouden van oudere panden in plaats van ze te slopen en een nieuwbouw pand voor in de plaats zetten, is niet alleen duurzaam maar ook nog vele malen goedkoper en sneller te realiseren. Dus voordat u rigoureuze sloop- en nieuwbouw plannen gaat starten, overweeg uw oude pand te verduurzamen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Experts in klimaatbeheersing, duurzaam energiebeheer en brandbeveiliging
Uw bouw project is vaak een kostbare aangelegenheid. Of u nu opdrachtgever of aannemer bent van dit project, u wilt de beste betrouwbare partners met expertise. Warmtebouw is zo'n betrouwbare partner met deskundigheid op het gebied van klimaatbeheersing, duurzaam energiebeheer en brandbeveiliging.

Warmtebouw: een betrouwbare partner voor 'n betrouwbaar klimaat!

Hebt u een project dat u binnenkort wil gaan uitvoeren en bent u op zoek naar een deskundig en betrouwbaar partner op het gebied van klimaatbeheersing, duurzaam energiebeheer en brandbeveiliging?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via verkoop@warmtebouw.nl of bel 030 - 2483030.