Optimaal klimaat zorgt voor optimale leerprestaties

Volgens recent onderzoek is in 70 procent van de scholen de temperatuur in de zomers te hoog en in 40 procent is de temperatuur in de winter te laag. Het juiste klimaat op scholen is van belang voor een betere concentratie en betere leerprestaties. De afgelopen jaren heeft de overheid met het programma "Frisse Scholen" aandacht besteed aan het klimaat in schoolgebouwen. U wilt toch ook dat uw leerlingen en studenten zo goed mogelijk kunnen leren en presteren? Dan is een optimaal klimaat binnen uw onderwijsinstelling van groot belang.

Een andere prettige gedachte is dat u het technisch beheer van uw installaties ook aan ons kunt uitbesteden. Hierdoor kunt u zich bezig houden met wat voor u belangrijk is.

Naast de klimaatbeheersing die we verzorgen in het onderwijs hebben wij ook ruime ervaring en zijn we ook zeer actief in de sectoren entertainment, zorg, overheid, retail, sport en kantoren.

Hierboven ziet u een selectie van de onderwijsprojecten die we hebben mogen realiseren. Wellicht zit er een project bij zoals het uwe, neem gerust contact met ons op voor een adviesgesprek. Wij gaan elke uitdaging aan!

Bel onze Businessunit Manager Klimaatsystemen Patrick van Echtelt op 030-2483030 of klik op onderstaande button om meer te weten te komen over hoe wij uw project kunnen voorzien van een aangenaam klimaat.

Plannen voor nieuwbouw van een schoolgebouw? Of juist een monumentaal universiteitspand renoveren?
In alle gevallen wilt u een aangenaam klimaat voor uw leerlingen, studenten en leerkrachten.
In een adviesgesprek leggen wij u graag uit hoe wij een optimaal klimaat verzorgen.

VRAAG ADVIESGESPREK AAN