Uw patiënten, uw zorg. Uw klimaat, onze zorg!

U wilt uw patiënten de zorg verlenen die ze nodig hebben. Terecht, want deze kwetsbare groep heeft niet voor niets zorg nodig. Naast een aangenaam klimaat voor uw medewerkers en patiënten zijn er veel eisen op het gebied van hygiëne en comfort. Wij hebben inmiddels veel kennis en ervaring opgedaan met de realisatie van OK-complexen, maar ook met het technisch beheer in grote ziekenhuizen.

Een prettige gedachte is dat u het technisch beheer van uw installaties ook aan ons kunt uitbesteden. Hierdoor kunt u zich bezig houden met wat voor u belangrijk is.

Naast de klimaatbeheersing die we verzorgen hebben wij ook ruime ervaring en zijn we ook zeer actief in de sectoren entertainment, retail, overheid, onderwijs en kantoren.

Hierboven ziet u een selectie van projecten in de zorg die we hebben mogen realiseren. Wellicht zit er een project bij zoals het uwe, neem dan gerust contact met ons op voor een adviesgesprek. Wij gaan elke uitdaging aan!

Plannen voor nieuwbouw? Of juist een bestaand zorgobject renoveren en moderniseren?

In alle gevallen wilt u een aangenaam klimaat voor uw patiënten/cliënten en medewerkers.

Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan.

MEER WETEN?

Bel ​of stuur een mail om meer te weten te komen over klimaattechniek.

TELEFOON

WERKEN BIJ WARMTEBOUW

LOOP JIJ WARM VOOR KLIMAATTECHNIEK?

Lijkt het je wat om technisch hoogwaardig vakwerk te doen en maak jij graag het verschil voor onze klanten? Kijk dan eens bij onze vacatures.