Warmtebouw winnaar Healthy Urban Office Challenge 2017!

In een bloedstollende finale van de HUOC is Warmtebouw afgelopen woensdag 24 mei als winnaar uit de bus gekomen.

Naast de prijs van € 20.000 die we kunnen inzetten om ons pand nog verder te verduurzamen heeft de competitie ons veel positiefs gebracht.

We kijken met veel plezier terug op uw betrokkenheid waardoor we maar liefst 1793 stemmen hebben verkregen.

Naast de stemmen hebben we vele positieve reacties ontvangen en is Warmtebouw op een positieve manier onder de aandacht gebracht bij vele relaties, klanten, partners, familie, vrienden en leveranciers.
De organisatie van de HUOC heeft een ontzettend leuke bedrijfsfilm van ons gemaakt, waarin de warmte van ons familiebedrijf en de passie en het plezier waar we mee werken uitstekend naar voren komen.

Duurzame en gezonde kantoren zijn de toekomst

De HUOC heeft een duurzame en gezonde kantooromgeving nog steviger op de agenda gezet. Dit is ook de markt waar wij de komende jaren veel van verwachten en waar wij ons ook steeds meer op willen richten. Het is daarom leuk om te zien dat wij hier als Technisch Adviesbureau-Installatiebedrijf Warmtebouw zo enthousiast en gedreven mee bezig zijn.

Nogmaals onze hartelijke dank voor uw actieve ondersteuning en uiteraard het stemmen op Warmtebouw voor het meest duurzame pand in de provincie Utrecht!

Het winnende pand van de HUOC 2017: het pand van Warmtebouw aan de Middenwetering 1, Utrecht.
Let op de 635 zonnepanelen op het dak. Lees meer over deze zonnepanelen.

Elk bedrijf, elke werkplek verdient 'n betrouwbaar klimaat

Want met het juiste klimaat is het prettig werken en worden betere prestaties geleverd. In ons gratis adviesgesprek vertellen we u hoe.