Warmtebouw bouwt samen met Jumbo aan een betere wereld!

SDagelijks je klant verder helpen is de ambitie van de bouwpartners van Jumbo. Dag in dag uit zetten zij zich in om de snelst groeiende supermarktketen van Nederland gezicht en onderdak te geven. Op dit moment worden wekelijks meerdere C1000 vestigingen omgebouwd tot Jumbo’s. Nederland kleurt steeds geler.

Maar de bouwpartners van Jumbo kijken verder. De conclusie was dat hun kennis en kunde tot veel meer moois moet kunnen leiden. De bouwpartners van Jumbo hebben daarom de krachten gebundeld en gaan de allerarmste op de wereld helpen. In Mexico heeft HomePlan een mooi en beproeft project waar de bouwpartners van Jumbo heel concreet kunnen bijdragen aan een betere wereld.

Afbeelding43357-5Het concept is simpel. Bouw met je eigen handen een huis en thuis voor de allerarmste. HomePlan heeft een prefab huis ontwikkeld dat door de gulle gevers zelf op locatie in elkaar wordt gezet. Zo wordt je geldelijke bijdrage onder je eigen ogen omgezet in de meest concrete hulp die je kunt bieden. Je geeft een gezin een huis, een thuis en een toekomst die ze anders nooit zelf zouden kunnen realiseren. Logisch dat de bouwpartners van Jumbo dit initiatief omarmen en 6 juni met 20 mensen afreist om per bouwpartner zelf een huis te bouwen.

Kijk ook op HomePlan.nl voor meer informatie over de prachtige projecten van deze organisatie in Mexico.

Het team van bouwpartners bestaat uit de volgende bedrijven: Retail Bouw Management, Jos de Vries The Retail Company, Fried van der Laar, Van Nisterooy, Bouwbebedrijf Timmers, Warmtebouw, Best Building Service, Van Mensvoort Veghel, Piels, Immens Installatietechniek , Van der Linden, Unimar Tegelwerken en Fri-Jado

IMG-20130611-WA0004