Schiphol Airport

‘Altijd naar een oplossing gezocht’

In april 2020 is een nieuwe productie-unit geopend op Schiphol Airport. In de industriële catering-unit, op slechts 800 meter van de start- en landingsbanen, worden dagelijks honderden vliegtuigmaaltijden bereid, bestemd voor de 40.000 passagiers die dagelijks via Schiphol Airport reizen. Tétris Design & Build mocht tekenen voor het ontwerpen, bouwen en inrichten van deze ruimte en koos daarbij voor Warmtebouw als partner.

 

Projectmanager Sjoerd Bezemer was namens Tétris Design & Build van begin tot eind betrokken bij dit project. ‘Het is een heel complex proces om een dergelijke ruimte te realiseren. Normaliter duurt dit twee jaar, maar voor deze unit geldt dat we in negen maanden alles hebben kunnen afronden. Design & Build, de engineering en de realisatie werden zo goed als parallel aan elkaar uitgevoerd, met Warmtebouw als partner voor alle water-, lucht-, klimaat- en sprinklertechnieken.’ Een iteratief proces van twee jaar in negen maanden uitvoeren vergt een flexibele en actieve houding van alle partijen. Daarin blonk Warmtebouw uit, vertelt Sjoerd: ‘Onder andere mijn contactpersonen waren streng wanneer het moest en zorgden dat de juiste informatie beschikbaar was op de momenten dat dat nodig was. Er werd altijd naar een oplossing gezocht; dat deden ze als team en niet als onderaannemer. Dat Warmtebouw die rol aannam werkte voor ons zeer goed! We hebben een mooi project afgerond en dat heeft voor vertrouwen gezorgd. Warmtebouw is daarom nu niet voor niets preferred supplier van Tétris Design & Build, of – zoals wij dat noemen – Tétris-vriend geworden.’

Opdrachtgever

Schiphol Airport

Locatie

Amsterdam

– DIENSTEN

We weten wat we kunnen betekenen op het gebied van klimaattechniek?

– ARTIKEL

‘We zijn er klaar voor!’

Vijftigjarig jubileum Warmtebouw is startsein voor de toekomst. Herman, Henk en Patrick over 50 jaar Warmtebouw, kameraadschap en grootse projecten.

MEER WETEN?

Bel ​of stuur een mail om meer te weten te komen over wat we voor u kunnen betekenen.

TELEFOONNUMMER

WERKEN BIJ WARMTEBOUW

OOK WERKEN AAN DE GROOTSTE KLIMAATINSTALLATIES?

Heb jij interesse in techniek en ben je een echt vakman? Bekijk dan onze vacatures.

GERELATEERDE PROJECTEN:

Categories