C&A

C&A kiest voor Warmtebouw

In het voorjaar van 2020 werd het totaal vernieuwde C&A-filiaal in Eindhoven opgeleverd. Het pand, op de hoek van de Demer en het 18 Septemberplein in Eindhoven, werd gedurende anderhalf jaar verbouwd. De winkel past helemaal bij het hedendaagse en trendy karakter van het Oer-Hollandse familiebedrijf.

 

‘In het totaal vernieuwde C&A-filiaal in Eindhoven was de samenwerking met Warmtebouw weer als zeer goed te kwalificeren. In dit project heeft Warmtebouw, op basis van het werktuigbouwkundig bestek, het plan tot op werktekeningniveau geheel uitgewerkt. In goed overleg met de andere partners zijn vervolgens de nodige aanpassingen geïmplementeerd’, vertelt een projectmanager van de afdeling Construction, Maintenance & VIM van C&A.

 

Warmtebouw is voor C&A al geruime tijd één van de vaste partijen die wordt uitgenodigd om een vrijblijvende offerte uit te brengen, op basis van de technische bestekken. ‘Warmtebouw is betrouwbaar, vakbekwaam en concurrerend qua prijzen. Daarnaast hebben zij vriendelijke en kundige medewerkers.’

 

C&A omschrijft Warmtebouw als een flexibele installateur, die op tijd en duidelijk communiceert. Hierdoor blijft de sfeer goed en wordt er constructief gewerkt. Op deze manier loopt, in een partnerschap met nevenaannemers en installateurs, het project gesmeerd en wordt ook het menselijke aspect niet uit het oog verloren.

Opdrachtgever

C&A

Locatie

Eindhoven

Bouwperiode

2020

– DIENSTEN

We weten wat we kunnen betekenen op het gebied van klimaattechniek?

– ARTIKEL

‘We zijn er klaar voor!’

Vijftigjarig jubileum Warmtebouw is startsein voor de toekomst. Herman, Henk en Patrick over 50 jaar Warmtebouw, kameraadschap en grootse projecten.

MEER WETEN?

Bel ​of stuur een mail om meer te weten te komen over wat we voor u kunnen betekenen.

TELEFOONNUMMER

WERKEN BIJ WARMTEBOUW

OOK WERKEN AAN DE GROOTSTE KLIMAATINSTALLATIES?

Heb jij interesse in techniek en ben je een echt vakman? Bekijk dan onze vacatures.

GERELATEERDE PROJECTEN:

Categories