Antoni van Leeuwenhoek

‘Een werkomgeving van een hoog niveau’

Het Antoni van Leeuwenhoek is bij velen bekend; het is hèt kankerinstituut van Nederland. Warmtebouw verzorgt er het onderhoud aan bestaande en nieuwe klimaatinstallaties en maakt onderdeel uit van een uitgebreid monteursteam.

 

Het Antoni van Leeuwenhoek (AVL) behoort al decennia tot de absolute wereldtop in kankerzorg en het onderzoek daarnaar. De unieke combinatie van zorg en onderzoek binnen één instituut maakt voor kankerpatiënten het verschil. Patiënten met (een vermoeden van) kanker kunnen in het Antoni van Leeuwenhoek terecht voor de nieuwste onderzoeks- en behandelfaciliteiten en een persoonlijke benadering. Het spreekt voor zich dat het niveau hier op alle vlakken hoog ligt, ook als het gaat om klimaatinstallaties. Warmtebouw maakt sinds een kleine tien jaar onderdeel uit van het team van Gebouwbeheer dat zorgt voor onderhoud en beheer van het hele instituut, inclusief de storingen. ‘Juist dat Warmtebouw een net iets kleinere partij is, is goed voor ons geweest. De lijnen zijn namelijk heel kort waardoor ze goed kunnen inspelen op onze wensen’, aldus Annette van Rijthoven, hoofd gebouwbeheer van het AVL.

 

Hoger segment
Warmtebouw wordt, naast een andere installateur voor de elektrotechnische werkzaamheden, ingehuurd voor dagelijks onderhoud en het verhelpen van storingen. ‘Sinds 2018 hebben we ook weer “eigen” monteurs, omdat het toch onze verantwoordelijkheid is. Het is heel fijn om Warmtebouw erbij te hebben voor de extra klussen waar we zelf geen capaciteit voor hebben. We zijn goed op elkaar ingespeeld en ze kennen ons instituut goed.’ En dat is belangrijk. ‘We hebben hier te maken met patiënten. Het niveau van de monteurs moet dus ook hoog zijn zodat ze weten wat ze mogen doen en hoe ze kunnen handelen op het moment dat er calamiteiten zijn. Het is belangrijk om hierop te kunnen vertrouwen. Ze zijn ook flexibel; het AVL is continu in beweging: met verbouw, nieuwbouw en verhuizingen. Daarin kunnen we altijd op Warmtebouw rekenen.’

Opdrachtgever

Antoni van Leeuwenhoek

Locatie

Amsterdam

v.l.n.r. Micheal Oliekan, Elco Hardeman, Melvin Sabajo, Gaston Plante & Derk Eefting

– DIENSTEN

We weten wat we kunnen betekenen op het gebied van klimaattechniek?

– ARTIKEL

‘We zijn er klaar voor!’

Vijftigjarig jubileum Warmtebouw is startsein voor de toekomst. Herman, Henk en Patrick over 50 jaar Warmtebouw, kameraadschap en grootse projecten.

MEER WETEN?

Bel ​of stuur een mail om meer te weten te komen over wat we voor u kunnen betekenen.

TELEFOONNUMMER

WERKEN BIJ WARMTEBOUW

OOK WERKEN AAN DE GROOTSTE KLIMAATINSTALLATIES?

Heb jij interesse in techniek en ben je een echt vakman? Bekijk dan onze vacatures.

GERELATEERDE PROJECTEN:

Categories