Uw personeel werkt waarschijnlijk een groot gedeelte van hun tijd in uw kantoorpand. Het is van groot belang dat uw medewerkers de juiste werkomstandigheden hebben om optimaal te kunnen presteren. Is de klimaatbeheersing van uw kantoor niet goed geregeld dan zullen de werkprestaties en de arbeidsproductiviteit van uw personeel daar (sterk) onder lijden. Te lage of te hoge temperaturen en bijvoorbeeld te weinig verse lucht leveren klachten op zoals hoofdpijn, droge of tranende ogen, chronische verkoudheid of een niet fit gevoel.

Een goed en aangenaam klimaat heeft juist een positief effect op de productiviteit en het ziekteverzuim van uw medewerkers.

Investeren in een optimaal en betrouwbaar klimaat loont daarom altijd. Uw medewerkers zullen u er dankbaar voor zijn.

Door te kiezen voor energiebesparende installaties, verlaagt u niet alleen de exploitatiekosten, maar draagt u ook bij aan een beter milieu. Wij zorgen ervoor dat de installaties die wij leveren afgestemd zijn op uw specifieke eisen en situatie.

Naast de klimaatbeheersing die we verzorgen voor allerlei soorten bedrijven en kantoorpanden hebben wij ook ruime ervaring en zijn we ook zeer actief in de sectoren retail, zorg, onderwijs, overheid, sport en entertainment.

Een andere prettige gedachte is dat u het technisch beheer van uw installaties ook aan ons kunt uitbesteden. Hierdoor kunt u zich bezig houden met wat voor u belangrijk is.

Hieronder ziet u een selectie van de projecten die we hebben mogen realiseren. Wellicht zit er een project bij zoals het uwe, neem gerust contact met ons op voor een adviesgesprek. Wij gaan elke uitdaging aan!

BEKIJK HIER
ONZE KANTOOR PROJECTEN

Y-Point

Hoofdkantoor Verwol

UTC kantoorpand

Unilever Benelux

Rutges Vernieuwt

Rivierstaete

MEER WETEN?

Bel ​of stuur een mail om meer te weten te komen over alle mogelijkheden voor uw bedrijfspand.

TELEFOON

PLANNEN VOOR NIEUWBOUW? OF JUIST EEN BESTAAND WINKELPAND RENOVEREN EN MODERNISEREN?

Wij verzorgen voor u het optimale klimaat voor klant én personeel.
Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan.