Entertainment

Optimaal klimaat voor events, concerten, sport en vrije tijd

In de entertainment- en hospitality-industrie zijn er vaak situaties waar veel personen in een korte tijd bij elkaar komen. Denk aan concerten, beurzen, sport-evenementen, congressen en theaters.

In alle gevallen wilt u dat uw bezoekers maar ook uw personeel zich prettig voelen. Wij zorgen er met de modernste koel- en klimaatbeheersingstechnieken voor dat uw gebouw het meest optimale en betrouwbare klimaat krijgt.

Door het inzetten van energiebesparende installaties en koel- en verwarmingstechnieken, draagt u bij aan een beter klimaat. Door onze expertise op het gebied van sprinklers en brandbeveiliging kunnen we ook helpen bij het optimaliseren van de veiligheid van uw object.

Een andere prettige gedachte is dat u het technisch beheer van uw installaties ook aan ons kunt uitbesteden. Hierdoor kunt u zich bezig houden met wat voor u belangrijk is.

Naast de klimaatbeheersing die we verzorgen in de entertainment- en hospitality-industrie hebben wij ook ruime ervaring en zijn we ook zeer actief in de sectoren retail, zorg, overheid, onderwijs en kantoren.

Hierboven ziet u een selectie van de entertainmentprojecten die we hebben mogen realiseren. Wellicht zit er een project bij zoals het uwe, neem gerust contact met ons op voor een adviesgesprek. Wij gaan elke uitdaging aan!

Plannen voor een sportcomplex?
Of juist een bestaand horeca of evenementen locatie renoveren en moderniseren?

Wij verzorgen voor u het optimale klimaat.
Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan.

MEER WETEN?

Bel ​of stuur een mail om meer te weten te komen over klimaattechniek.

TELEFOON

WERKEN BIJ WARMTEBOUW

LOOP JIJ WARM VOOR KLIMAATTECHNIEK?

Lijkt het je wat om technisch hoogwaardig vakwerk te doen en maak jij graag het verschil voor onze klanten? Kijk dan eens bij onze vacatures.