​​MEET- & REGELTECHNIEK

De juiste regeltechniek voor ′n optimaal resultaat

Een goed werkende klimaatinstallatie is afhankelijk van de juiste regeltechniek. Hiermee kunnen alle installaties optimaal samenwerken en wordt de juiste balans tussen comfort en energieverbruik tot stand gebracht.
Regelkasten worden door onszelf ontworpen, in onze eigen werkplaats opgebouwd, getest en door ons op locatie geplaatst en inbedrijfgesteld.
Veelal doen we dit als erkend Priva account met Priva apparatuur, maar uiteraard ook op uw wens met andere fabricaten. Met Warmtebouw partner Priva hebben we bijvoorbeeld recentelijk het vernieuwde Thialf ijsstadion gerealiseerd.
Deze installaties kunnen worden voorzien van afstandsbeheer (GBS). Dit geeft ons de mogelijkheid om op afstand storingen uit te lezen, te verhelpen of in goed overleg instellingen (als bijvoorbeeld kloktijden en temperaturen) aan te passen. De installaties worden gemonitoord en afgeregeld zodat er niet onnodig veel energie wordt opgewekt.
Er kan ook voor gekozen worden om urgente storingen door te laten melden, zodat we hier 24 uur per dag, 7 dagen in de week adequaat op kunnen reageren.

Neem contact op met onze Accountmanager Theo van Mourik. Hij vertelt u graag hoe u een optimaal werkende regelinstallatie kunt realiseren.