Vacature Medewerker Werkplaats

Ben jij onze nieuwe Medewerker Werkplaats?

Lijkt het je leuk om een écht vak te leren? Heb je affiniteit met de installatietechniek? En wil je werken in een gezellig, enthousiast team? 

Lees dan snel verder en solliciteer!

Functie omschrijving

Als medewerker werkplaats sta je aan het begin van je carrière. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van onderdelen voor de montage. Je gaat leren om zelfstandig prefab installatieonderdelen te produceren voor klanten van ons als Thialf, Ziggo Dome, Hoogvliet DC en diverse andere klanten in bijvoorbeeld de offshore, sprinkler en retail.
Intern kan je opgeleid worden met diverse lasmethodes zoals MIG/ MAG, TIG ten behoeve van pijplassen. Ook zal je gaan draadsnijden, rillen, zagen en verpakken/ fitten. Kortom, je leert iedere dag wel weer iets nieuws!

Functie eisen

Wij zoeken voor uitbreiding op de business unit Prefab & Specials naar een medewerker Werkplaats.  

 • check
  Je beschikt over een goed technisch inzicht. Je bent enthousiast, leergierig en je kunt goed om gaan met een gezonde dosis werkdruk.;
 • check
  Je hebt minimaal een MBO denkniveau;
 • check
  Je hebt affiniteit binnen ons vakgebied, installatietechniek;
 • Je bent bereid tot het volgen van diverse interne lasopleidingen   (MIG/ MAG,  TIG t.b.v. pijplassen).

Aanbod

Als  Medewerker Werkplaats ontvang je een marktconform salaris op basis van kennis en ervaring. Een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden gelden voor alle medewerkers. Daarin zijn o.a. de volgende zaken meegenomen:

 • check
  Werkweek van 40 uur met de doelstelling voor een vast dienstverband;
 • check
  Vakgerichte opleidingen en cursussen op basis van een studieovereenkomst;
 • check
  Studiefonds voor studerende kinderen;
 • check
  Winstuitkering (bij positieve resultaten);
 • check
  38 vakantiedagen per kalenderjaar;
 • check
  Werkgeversbijdrage voor je pensioenpremie;
 • check
  8% vakantiegeld;
 • check
  Diverse personeelsactiviteiten;
 • check
  Gunstige regeling bedrijfsfitness;
 • check
  Afwisselende werkzaamheden binnen een leuk en enthousiast team;
 • check
  Een dynamische, informele werkomgeving met korte communicatielijnen.

Samengevat uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden binnen de "Warmtebouw familie".

Waarom werken bij Warmtebouw?

Als we onze medewerk(st)ers  - hopelijk jouw toekomstige collega's! - vragen waarom iemand bij Warmtebouw zou moeten werken, krijgen we meestal de volgende motieven te horen:

Één grote familie

Het is prettig werken bij Warmtebouw. Er is veel sociale betrokkenheid.

Kleine tot grote uitdagende en aansprekende projecten

Warmtebouw is als Technisch Adviesbureau-Installatiebedrijf voor alle werktuigkundige installaties nauw betrokken bij de totale levenscyclus van een gebouw. De basis daarvoor wordt al sinds 1970 gevormd door een open en eerlijke manier van zaken doen, gecombineerd met kennis, kwaliteit, mentaliteit, innoverend vermogen en vakmanschap met bovenal duurzaam klantgericht denken en handelen.

Gevarieerde klantenportefeuille

Al bijna 50 jaar installeert en beheert Warmtebouw de technische installaties voor een groot aantal belangrijke relaties zoals Thialf, Ziggo Dome, Stamhuis, Albert Heijn, Jumbo, Media Markt en Rabobank. Installaties die wij voor onze klanten mogen verzorgen zijn onder andere verwarming, koeling, airconditioning, luchtbehandeling, meet- en regeltechniek, gas, water, riolering, sanitair en sprinklerinstallaties, veelal gerelateerd aan duurzame oplossingen. Deze installaties komen onder andere voor in banken, kantoren, supermarkten, winkels, entertainment, onderwijs, zorg, hotels, industrie en exclusieve woonprojecten. Wij verzorgen dit met een betrokken, gemotiveerd en professioneel team, wat het hart en de basis van ons familiebedrijf vormt.

Samengevat uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden binnen de "Warmtebouw familie".

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in de vacature Medewerker Werkplaats? Stuur je sollicitatie en CV naar groenendijk@warmtebouw.nl. Na ontvangst reageren wij binnen drie werkdagen. Voor eventuele vragen of aanvullende informatie kun je contact opnemen met Astrid Groenendijk op telefoonnummer 030-2483030. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!