Ziggo Dome Under Construction

Ziggo Dome Under Construction – Tour

Afgelopen zondag 26 juni 2011 mocht een select gezelschap, waaronder enkele medewerkers van Warmtebouw, aanwezig zijn bij de Ziggo Dome Under Construction Tour.

ziggodomeunderconstruction-2
Ziggo Dome Under Construction

Onder de stralende zon werd een rondleiding door de in aanbouw zijnde poptempel verzorgd. Met de duidelijke uitleg van de gidsen kregen alle gasten, gekleed in een Ziggo Dome Under ConstructionZiggo Dome Under Constructionfluoriserend geel hesje met het bekende ZiggoDomelogo, een bouwhelm op het hoofd en kaplaarzen aan de voeten een goede kijk op de indeling en de functies in het gebouw. Wat goed opviel, was dat ondanks de gigantische afmetingen van het gebouw, toch al de intimiteit van de zaal merkbaar werd.

Ziggo Dome Under Construction
Ziggo Dome Under Construction

De naam ‘Ziggo Under Construction Concerts’ zegt het eigenlijk al: een concert dat gehouden wordt terwijl Ziggo Dome nog onder constructie is. Dit betekent dat de band zal optreden op de huidige bouwplaats midden tussen een relatief klein publiek. Aangezien het niet de bedoeling is dat er aanpassingen worden gedaan aan de omgeving, vindt het dus plaats in een strakke, industriële setting en een no nonsens, pure en muzikale atmosfeer.

Bij de eerste paal op 16 april was VanVelzen de eerste, die met groot enthousiasme het spits afbeet. Zondag gaf de Britse band Skunk Anansie op de bouwplaats van Ziggo Dome een spetterend optreden. Dit optreden van Skunk Anansie is onderdeel van hun nieuwe tour, maar is tevens de eerste in een reeks van speciale Ziggo Under Construction Concerten, die leiden naar de grote opening van Ziggo Dome in 2012.

De band, met naast de zangeres Deborah Anne Dyer het perfect op elkaar ingespeelde en ritmisch sterk

spelende trio bestaande uit bassist, ‘Cass’ (Richard Keith Lewis), gitarist ‘Ace’ (Martin Ivor Kent) en drummer Mark Richardson, speelden niet alleen nummers van hun nieuwe cd ‘Wonderlustre’ ook enkele bekende oudere uit hun repertoire. Met dit soort ‘kleinschalige’ maar goed georganiseerde evenementen in de aanloop naar de opening legt de organisatie van de Ziggo Dome de lat lekker hoog. Dit schept wat verwachtingen voor de toekomst

Het Ziggo Under Construction Concert werd geregistreerd en wordt op een later moment op www.ziggo.nl en via on demand uitgezonden.

Elk bedrijf, elke werkplek verdient 'n betrouwbaar klimaat

Want met het juiste klimaat is het prettig werken en worden betere prestaties geleverd. In ons gratis adviesgesprek vertellen we u hoe.

Het Ziggo Dome nieuwbouwproject is één van de vele nieuwbouwprojecten waar Warmtebouw haar kennis en ervaring op het gebied van klimaatbeheersing, duurzaam energiebeheer en brandbeveiliging met vol enthousiasme in praktijk brengt.
Wilt u meer weten over het Ziggo Dome nieuwbouw project neem dan gerust contact met ons op of bel 030 – 2483030.