Warmtebouw is 1 van de 3 finalisten van de UNETO-VNI Innovatie Award 2017

Op woensdag 20 september zijn na een zeer spannende eerste stemronde de drie finalisten voor de eerste UNETO-VNI Innovatie Award bekendgemaakt. Tijdens het  Lustrum Event op woensdag  27 september a.s. strijden de volgende genomineerde projecten om de hoofdprijs: Energy Academy Europe, het vernieuwde Thialf Stadion en de getransformeerde F16-shelter.

UNETO-VNI reikt dit jaar voor het eerst de UNETO-VNI Innovatie award uit. Doel van dit award is om te inspireren en innovatie in de branche te waarderen. De genomineerde projecten zijn de meest gelezen projecten op De Techniek achter Nederland.

De selectie van de tien nominaties is gemaakt door de hoofdredacteuren van de gerenommeerde vakbladen K&S en E&I. Zij hebben deze beoordeeld op de volgende punten:

  • innovatie,
  • vakmanschap,
  • ondernemerschap en
  • samenwerking in de keten.

Pitchen tijdens het Lustrum Event

Via een eerste spannende stemronde met een overweldigend aantal stemmen is op woensdag 20 september bekend gemaakt wie de drie finalisten zijn. De bedrijven achter de drie projecten met de meeste stemmen, waaronder Warmtebouw, mogen tijdens het UNETO-VNI lustrum event op 27 september vertellen waarom juist zij in aanmerking komen voor de UNETO-VNI Innovatie Award 2017. Vervolgens bepalen de deelnemers aan het evenement in een laatste stemronde wie de award wint.

De drie finalisten zijn:

De winnaar van de UNETO-VNI Innovatie Award kan rekenen op een kunstwerk, een cheque te besteden aan ontwikkeling en een bedrijfsbezoek aan een innovatief bedrijf, zoals Tesla.