Werken bij Warmtebouw

We zijn continu op zoek naar nieuwe medewerkers voor ons bedrijf. Hieronder zie je welke vacatures we nu hebben. Daarnaast zijn we continu op zoek naar goede en gemotiveerde techneuten, ligt je hart in de installatietechniek neem dan ook contact met ons op voor andere mogelijkheden binnen Warmtebouw.

 

 • Junior Engineer Exclusieve Woonprojecten
  Als Junior Engineer voor onze Business Unit Exclusieve Woonprojecten,  werk je een groot deel van de tijd installatietechnische ontwerpen uit tot detail- en werktekeningen. Je helpt daarnaast met het berekenen, uitwerken van principeschema's, selecteren van de installatiedelen en binnen budget inkopen van de klimaattechnische installaties voor de diverse projecten, zodat de materialen op tijd geleverd worden op de bouw. Lees meer over de vacature Junior Engineer Exclusieve Woonprojecten.
 • Werkvoorbereider Klimaatsystemen
  Als werkvoorbereider klimaatsystemen ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, berekenen van klimaatinstallaties, en het uitwerken van principeschema's. Je bent gewend om met autocad te werken, zodat het ontvangen, ordenen en reviseren van tekeningen/kleine aanpassingen hierop accuraat gebeurd. Voor grotere tekeningen stuur je de tekenaar aan. Samen met de projectleider koop je de klimaatinstallaties in, bewaak je meer- en minderwerk, verzorg je montage, info- en revisiedocumenten. De projecten zijn relatief kortdurend en hebben veel dynamiek in zich. Daarom ben je communicatief sterk en aarzel je niet om de telefoon te pakken als het gaat om het organiseren van de projecten. Eigen vrijheid, inbreng en verantwoordelijkheid zijn hierbij de trefwoorden. Afhankelijk van bewezen ervaring kan je hieruit doorgroeien naar projectleider. Lees meer over de vacature Werkvoorbereider Klimaatsystemen.
   
 • Werkvoorbereider/Tekenaar Retail
  Je werkt projecten uit naar werktekeningen, bestellijsten, planningen en waar en wanneer materialen op de bouw moeten zijn. Je bent verantwoordelijk voor het berekenen (transmissie/koellast/lucht/gas), uitwerken van principeschema's, selecteren van de installatiedelen, tekenen, binnen budget inkopen van de klimaattechnische installaties voor de diverse winkels.Je aarzelt niet om de telefoon te pakken als het gaat om het organiseren van de projecten. Kortom je duidelijke en heldere communicatie bouwt vertrouwen. Lees meer over de vacature Werkvoorbereider/Tekenaar Retail.
   
 • Tekenaar Sprinklertechniek
  We zoeken een tekenaar sprinklertchniek die installatietechnische ontwerpen tot detail- en werktekeningen uitwerkt. Tevens stem je de tekeningen af met tekeningen van derden, en bouwkundige tekeningen. Lees meer over de vacature Tekenaar Sprinklertechniek. 
 • Meet en regeltechnicus HVAC
  De technische klimaatinstallaties waar je aan komt te werken zijn in de utiliteit/retail/gezondheidszorg, samen te vatten in reguliere installaties die je zeker vaker bent tegengekomen, tot zeer geavanceerde energiezuinige en duurzame systemen. Je werkt als Meet en Regeltechnicus HVAC en dit houdt dan ook in dat je voornaamste taak is om zelfstandig werktuigbouwkundige en regeltechnische installaties in bedrijf te stellen. Denk daarbij aan centrale verwarmings­instal­laties, centraal ketelhuis, WKO installaties, technische ruimten, luchtbehandelingkasten, pompinstallaties, koelmachines, warmtepompen, regelinstallaties, software, gebouwbeheersystemen, etc. Lees meer over de vacature Meet- en regeltechnicus HVAC. 
 • Montagemonteur Retail (full time)
  Samen met je collega's in een vast bouwteam realiseer je voor diverse winkelketens de klimaat - en sanitairinstallaties. Dit realiseren we door het gehele land en soms zelfs in Duitsland en België. Het kan dus voorkomen dat je doordeweeks verblijft in een hotel. Je hebt een flexibele instelling en je denkt oplossingsgericht, want de klus moet wel op tijd opgeleverd worden. Je werkt met moderne technieken en gereedschappen. Als zelfstandig monteur krijg je de beschikking over een compleet ingerichte bus. Lees meer over de vacature Montagemonteur Retail (full time).
   
 • Werkvoorbereider voor de businessunit Grote Projecten
  Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, berekenen van klimaattechnische installaties, het uitwerken van principeschema's, je stuurt de tekenaar aan en samen met je projectleider koop je de klimaattechnische installaties in voor projecten in de grootte van € 100.000 tot enkele miljoenen.
  Tevens ondersteun je de projectleider bij de voortgang van de lopende projecten met onder andere het bijhouden van meer - en minderwerk en het verzorgen van de montage info. Lees meer over de vacature Werkvoorbereider voor de businessunit Grote Projecten. 
 • BIM engineer/tekenaar voor de businessunit Grote Projecten
  Als BIM Engineer/tekenaar is ervaring met BIM een must. Een groot deel van de tijd werk je installatietechnische ontwerpen uit tot detail- en werktekeningen met behulp van BIM. Je helpt collega BIM Engineers en er is wederzijdse kennisdeling ten aanzien van BIM. Lees meer over de vacature BIM engineer/tekenaar voor de buinessunit Grote Projecten. 
 • Servicemonteur HVAC
  als Service­monteur HVAC en dit houdt dan ook in dat je voornaamste taak is om zelfstandig het planmatig onderhoud en beheer te verrichten aan werktuigbouwkundige en regeltechnische installaties in gebouwen. Denk daarbij aan centrale verwarmings­instal­laties, centraal ketelhuis, meet- en regeltechniek, technische ruimten, luchtbehandelingskast, pompinstallaties, hydrofoors, airconditioning en koelmachines, etc. Lees meer over de vacature Servicemonteur HVAC. 
 • Stagiair / Afstudeerder
  Wij zoeken gemotiveerde stagiaires en afstudeerders in de richting Installatietechniek en Mechatronica (MBO nivo 3/4 of HBO) die passie hebben voor hun vak. Je loopt als stagiair mee met ervaren collega’s. Lees meer over stage lopen bij Warmtebouw.