Vacature Servicemonteur Sprinklertechniek

Ben jij onze nieuwe Servicemonteur Sprinklertechniek? 

Als Servicemonteur Sprinklertechniek heb je een brede functie in een klein team met een sterk pragmatische aanpak. Je voert onderhoudswerkzaamheden uit aan sprinklerinstallaties op kleine projecten door het land heen. Daarnaast voer je ook tussen- en eindcontroles uit aan de installaties. Je doet bestellingen voor accessoires inzake de te leveren apparatuur en instrueert de gebruikers. In veel voorkomende gevallen ben je het aanspreekpunt voor technisch specialisten en/ of leveranciers en pleeg je regelmatig overleg met hen. Je rapporteert aan de service coördinator

Functie eisen

Voor de vacature Servicemonteur Sprinklertechniek komen we graag met je in contact wanneer jij je herkent in onderstaande functie eisen en wensen:

 • check
  Een afgeronde vmbo-opleiding in een technische richting;
 • check
  In bezit van diploma’s VSI-A en VCA;
 • check
  Nodige fabrikant/ producent trainingen gevolgd voor montage van sprinklercomponent;
 • check
  Ervaring met bediening en beproeving van sprinklermeldinstallaties.

Aanbod

Als Servicemonteur Sprinklertechniek ontvang je een marktconform salaris. Daarbij wordt meegenomen je werkervaring en kennis. Een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden geldt voor alle medewerkers en dus ook voor jou.

Daarin zijn o.a. de volgende zaken meegenomen:

 • check
  Werkweek van 40 uur met de doelstelling voor een vast dienstverband;
 • Vakgerichte opleidingen en cursussen op basis van een studieovereenkomst;
 • check
  Studiefonds voor studerende kinderen;
 • check
  Winstuitkering (bij positief resultaat);
 • check
  40 urige werkweek;
 • check
  38 vakantiedagen per kalenderjaar;
 • check
  werkgeversbijdrage voor je pensioenpremie;
 • check
  8% vakantiegeld;
 • check
  Diverse personeelsactiviteiten;
 • Gunstige regeling bedrijfsfitness;
 • Afwisselende werkzaamheden binnen een leuk en enthousiast team;
 • Een dynamische, informele werkomgeving met korte communicatielijnen.

Samengevat uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden binnen de "Warmtebouw familie".

Waarom werken bij Warmtebouw?

Als we onze medewerk(st)ers  - hopelijk jouw toekomstige collega's! - vragen waarom iemand bij Warmtebouw zou moeten werken, krijgen we meestal de volgende motieven te horen:

Één grote familie

Het is prettig werken bij Warmtebouw. Er is veel sociale betrokkenheid.

Kleine tot grote uitdagende en aansprekende projecten

Warmtebouw is als Technisch Adviesbureau-Installatiebedrijf voor alle werktuigkundige installaties nauw betrokken bij de totale levenscyclus van een gebouw. De basis daarvoor wordt al sinds 1970 gevormd door een open en eerlijke manier van zaken doen, gecombineerd met kennis, kwaliteit, mentaliteit, innoverend vermogen en vakmanschap met bovenal duurzaam klantgericht denken en handelen.

Gevarieerde klantenportefeuille

Al bijna 50 jaar installeert en beheert Warmtebouw de technische installaties voor een groot aantal belangrijke relaties zoals Thialf, Ziggo Dome, Stamhuis, Albert Heijn, Jumbo, Media Markt en Rabobank. Installaties die wij voor onze klanten mogen verzorgen zijn onder andere verwarming, koeling, airconditioning, luchtbehandeling, meet- en regeltechniek, gas, water, riolering, sanitair en sprinklerinstallaties, veelal gerelateerd aan duurzame oplossingen. Deze installaties komen onder andere voor in banken, kantoren, supermarkten, winkels, entertainment, onderwijs, zorg, hotels, industrie en exclusieve woonprojecten. Wij verzorgen dit met een betrokken, gemotiveerd en professioneel team, wat het hart en de basis van ons familiebedrijf vormt.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in de vacature Servicemonteur Sprinklertechniek? Stuur je sollicitatie en CV naar groenendijk@warmtebouw.nl. Na ontvangst reageren wij binnen drie werkdagen. Voor eventuele vragen of aanvullende informatie kun je contact opnemen met Astrid Groenendijk op telefoonnummer 030-2483030. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!