Vacature Projectleider Retail

Ben jij onze nieuwe Projectleider Retail? 

Functie omschrijving

Als Projectleider Retail beheer  je je eigen projecten van opdracht tot en met uitvoering. Vooral  snelheid, kwaliteit  en slagvaardigheid bepalen hier de klanttevredenheid want meestal gaat het om kortlopende klussen. Je bent iemand die daarin graag als het middelpunt opereert, van alles weet en de werkzaamheden hoofdzakelijk zelf oppakt en uitvoert. Je werkt samen met je werkvoorbereider en bent ook verantwoordelijk voor het inplannen van je werkzaamheden en het coördineren van collega’s en opdrachtgevers. Je  aarzelt niet om de telefoon te pakken als het gaat om het organiseren van de projecten. Kortom, je duidelijke en heldere communicatie bouwt vertrouwen.

Functie eisen

Wij zoeken voor uitbreiding op de business unit Retail een Projectleider.

Je bent in staat om goed en snel met wisselende situaties en projecten om te gaan.. Daarom is het ook zeker van belang dat je communicatief vaardig bent.

Je bent iemand die op korte termijn resultaten wil boeken en dus voortvarend bent in je handelen.

 • check
  Je hebt een MBO en/ of HBO afgeronde opleiding, bij voorkeur richting    installatietechniek of werktuigbouwkunde;
 • check
  Je hebt enkele jaren werkervaring in ons vakgebied;
 • check
  Affiniteit met Retail;
 • check
  Communicatief sterk;
 • check
  Sterk in het bewaken van procedures, deadlines en processen.

Aanbod

Als Projectleider Retail ontvang je een marktconform salaris op basis van kennis en ervaring. Een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden gelden voor alle medewerkers. Daarin zijn o.a. de volgende zaken meegenomen:

 • check
  Werkweek van 40 uur met de doelstelling voor een vast dienstverband;
 • check
  Vakgerichte opleidingen en cursussen op basis van een studieovereenkomst;
 • check
  Studiefonds voor studerende kinderen;
 • check
  Winstuitkering (bij positieve resultaten);
 • check
  25 vakantiedagen per kalenderjaar;
 • check
  13 ADV dagen per kalenderjaar;
 • check
  Werkgeversbijdrage voor je pensioenpremie;
 • check
  8% vakantiegeld;
 • check
  Diverse personeelsactiviteiten;
 • check
  Gunstige regeling bedrijfsfitness;
 • check
  Afwisselende werkzaamheden binnen een leuk en enthousiast team;
 • check
  Een dynamische, informele werkomgeving met korte communicatielijnen.

Heb je nog niet zoveel ervaring maar wil je je wel verder ontwikkelen binnen de installatietechniek? Ook dan kun je reageren!​​​​

Waarom werken bij Warmtebouw?

Als we onze medewerk(st)ers  - hopelijk jouw toekomstige collega's! - vragen waarom iemand bij Warmtebouw zou moeten werken, krijgen we meestal de volgende motieven te horen:

Één grote familie

Het is prettig werken bij Warmtebouw. Er is veel sociale betrokkenheid.

Kleine tot grote uitdagende en aansprekende projecten

Warmtebouw is als Technisch Adviesbureau-Installatiebedrijf voor alle werktuigkundige installaties nauw betrokken bij de totale levenscyclus van een gebouw. De basis daarvoor wordt al sinds 1970 gevormd door een open en eerlijke manier van zaken doen, gecombineerd met kennis, kwaliteit, mentaliteit, innoverend vermogen en vakmanschap met bovenal duurzaam klantgericht denken en handelen.

Gevarieerde klantenportefeuille

Al bijna 50 jaar installeert en beheert Warmtebouw de technische installaties voor een groot aantal belangrijke relaties zoals Thialf, Ziggo Dome, Stamhuis, Albert Heijn, Jumbo, Media Markt en Rabobank. Installaties die wij voor onze klanten mogen verzorgen zijn onder andere verwarming, koeling, airconditioning, luchtbehandeling, meet- en regeltechniek, gas, water, riolering, sanitair en sprinklerinstallaties, veelal gerelateerd aan duurzame oplossingen. Deze installaties komen onder andere voor in banken, kantoren, supermarkten, winkels, entertainment, onderwijs, zorg, hotels, industrie en exclusieve woonprojecten. Wij verzorgen dit met een betrokken, gemotiveerd en professioneel team, wat het hart en de basis van ons familiebedrijf vormt.

Samengevat uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden binnen de "Warmtebouw familie".

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in de vacature Werkvoorbereider Retail? Stuur je sollicitatie en CV naar groenendijk@warmtebouw.nl. Na ontvangst reageren wij binnen drie werkdagen. Voor eventuele vragen of aanvullende informatie kun je contact opnemen met Astrid Groenendijk op telefoonnummer 030-2483030. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!