Vacature montagemonteur Retail (fulltime functie)

Ben jij onze nieuwe Montagemonteur Retail? 

Functie omschrijving

Samen met je collega's in een vast bouwteam realiseer je voor diverse winkelketens de klimaat - en sanitairinstallaties. Dit realiseren we door het gehele land en soms zelfs in Duitsland en België. Het kan dus voorkomen dat je doordeweeks verblijft in een hotel. Je hebt een flexibele instelling en je denkt oplossingsgericht, want de klus moet wel op tijd opgeleverd worden. Je werkt met moderne technieken en gereedschappen. Als zelfstandig monteur krijg je de beschikking over een compleet ingerichte bus.

Wat je werk bijzonder maakt is de werkomgeving en natuurlijk Warmtebouw. Natuurlijk denk je nu, dat is een mooi verhaal. Maar dit verhaal klopt gewoon. We hebben écht een leuk bedrijf. Moet je er dan niet hard werken? Ja, natuurlijk wel. Maar door de positieve inzet en samenwerken is het hier gewoon leuk! Het resultaat is er ook naar. De klanten merken dat de monteurs het naar hun zin hebben en dat we onze zaken goed op orde hebben. Een bedrijfsfilosofie is dan ook dat je plezier in je werk en plezier met elkaar moet hebben.

Functie eisen

Voor de vacature Montagemonteur Retail komen we graag met je in contact wanneer jij je herkent in onderstaande functie eisen en wensen:

 • check
  Afgeronde opleiding montagemonteur niveau 3;
 • check
  Bekend zijn met de volgende technieken: gas, c.v., luchtbehandeling, loodgieterwerk;
 • check
  In het bezit van VCA basis;
 • check
  In het bezit van rijbewijs B;
 • check
  Aantoonbare ervaring in de installatietechniek, met voorkeur de Retailsector;
 • check
  Een flexibele instelling.

Aanbod

Als Montagemonteur Retail ontvang je een marktconform salaris op basis van kennis en ervaring. Een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden gelden voor alle medewerkers. 

Daarin zijn o.a. de volgende zaken meegenomen:

 • check
  Opleidingen en cursussen worden vergoed;
 • check
  Studiefonds voor studerende kinderen;
 • check
  Chauffeursvergoeding;
 • check
  Uitstekende reisurenregeling;
 • check
  Winstuitkering (bij positief resultaat);
 • check
  13 ADV dagen per kalenderjaar;
 • check
  25 vakantiedagen per kalenderjaar;
 • check
  werkgevers bijdrage voor je pensioenpremie;
 • check
  8% vakantiegeld;
 • check
  Diverse personeelsactiviteiten
 • check
  Gunstige regeling bedrijfsfitness.

Samengevat uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden binnen de "Warmtebouw familie".

Waarom werken bij Warmtebouw?

Als we onze medewerk(st)ers  - hopelijk jouw toekomstige collega's! - vragen waarom iemand bij Warmtebouw zou moeten werken, krijgen we meestal de volgende motieven te horen:

Één grote familie

Het is prettig werken bij Warmtebouw. Er is veel sociale betrokkenheid.

Kleine tot grote uitdagende en aansprekende projecten

Warmtebouw is als Technisch Adviesbureau-Installatiebedrijf voor alle werktuigkundige installaties nauw betrokken bij de totale levenscyclus van een gebouw. De basis daarvoor wordt al sinds 1970 gevormd door een open en eerlijke manier van zaken doen, gecombineerd met kennis, kwaliteit, mentaliteit, innoverend vermogen en vakmanschap met bovenal duurzaam klantgericht denken en handelen.

Gevarieerde klantenportefeuille

Al bijna 50 jaar installeert en beheert Warmtebouw de technische installaties voor een groot aantal belangrijke relaties zoals Thialf, Ziggo Dome, Stamhuis, Albert Heijn, Jumbo, Media Markt en Rabobank. Installaties die wij voor onze klanten mogen verzorgen zijn onder andere verwarming, koeling, airconditioning, luchtbehandeling, meet- en regeltechniek, gas, water, riolering, sanitair en sprinklerinstallaties, veelal gerelateerd aan duurzame oplossingen. Deze installaties komen onder andere voor in banken, kantoren, supermarkten, winkels, entertainment, onderwijs, zorg, hotels, industrie en exclusieve woonprojecten. Wij verzorgen dit met een betrokken, gemotiveerd en professioneel team, wat het hart en de basis van ons familiebedrijf vormt.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in de vacature Montagemonteur Retail? Stuur je sollicitatie en CV naar groenendijk@warmtebouw.nl. Na ontvangst reageren wij binnen drie werkdagen. Voor eventuele vragen of aanvullende informatie kun je contact opnemen met Astrid Groenendijk op telefoonnummer 030-2483030. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!