Vacature Junior Engineer Exclusieve Woonprojecten

Ben jij onze nieuwe Junior Engineer Exclusieve Woonprojecten? 

Functie omschrijving

Als Junior Engineer voor onze Business Unit Exclusieve Woonprojecten,  werk je een groot deel van de tijd installatietechnische ontwerpen uit tot detail- en werktekeningen. Je helpt daarnaast met het berekenen, uitwerken van principeschema's, selecteren van de installatiedelen en binnen budget inkopen van de klimaattechnische installaties voor de diverse projecten, zodat de materialen op tijd geleverd worden op de bouw.

Je aarzelt niet om de telefoon te pakken als het gaat om het organiseren van de projecten. Kortom je duidelijke en heldere communicatie bouwt vertrouwen.

Functie eisen

Als Junior Engineer ben je klantgericht en kan je goed met snelle en wisselende situaties en projecten omgaan. Daarom is het ook dat je communicatief vaardig moet zijn en slagvaardig. Je bent iemand die op korte termijn resultaten wil boeken en dus voortvarend bent in je handelen.

 • check
  Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau, richting installatietechniek;
 • check
  Je hebt enkele jaren werkervaring in ons vakgebied;
 • check
  MIT 1 en 2 en/of TVVL is een pré;
 • check
  Je bent service- en klantgericht en sterk in het bewaken van procedures,  deadlines en processen.

Aanbod

Als Junior Engineer ontvang je een marktconform salaris op basis van kennis en ervaring. Een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden gelden voor alle medewerk(st)ers. Daarin zijn o.a. de volgende zaken meegenomen:

 • check
  Werkweek van 40 uur met de doelstelling voor een vast dienstverband;
 • check
  Vakgerichte opleidingen en cursussen op basis van een studieovereenkomst;
 • check
  Studiefonds voor studerende kinderen;
 • check
  Winstuitkering (bij positieve resultaten);
 • check
  25 vakantiedagen per kalenderjaar;
 • check
  13 ADV dagen per kalenderjaar;
 • check
  Werkgeversbijdrage voor je pensioenpremie;
 • check
  8% vakantiegeld;
 • check
  Diverse personeelsactiviteiten;
 • check
  Gunstige regeling bedrijfsfitness;
 • check
  Afwisselende werkzaamheden binnen een leuk en enthousiast team;
 • check
  Een dynamische, informele werkomgeving met korte communicatielijnen.

Samengevat uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden binnen de "Warmtebouw familie".

Waarom werken bij Warmtebouw?

Als we onze medewerk(st)ers  - hopelijk jouw toekomstige collega's! - vragen waarom iemand bij Warmtebouw zou moeten werken, krijgen we meestal de volgende motieven te horen:

Één grote familie

Het is prettig werken bij Warmtebouw. Er is veel sociale betrokkenheid.

Kleine tot grote uitdagende en aansprekende projecten

Warmtebouw is als Technisch Adviesbureau-Installatiebedrijf voor alle werktuigkundige installaties nauw betrokken bij de totale levenscyclus van een gebouw. De basis daarvoor wordt al sinds 1970 gevormd door een open en eerlijke manier van zaken doen, gecombineerd met kennis, kwaliteit, mentaliteit, innoverend vermogen en vakmanschap met bovenal duurzaam klantgericht denken en handelen.

Gevarieerde klantenportefeuille

Al bijna 50 jaar installeert en beheert Warmtebouw de technische installaties voor een groot aantal belangrijke relaties zoals Thialf, Ziggo Dome, Stamhuis, Albert Heijn, Jumbo, Media Markt, Rabobank en ING. Installaties die wij voor onze klanten mogen verzorgen zijn onder andere verwarming, koeling, airconditioning, luchtbehandeling, meet- en regeltechniek, gas, water, riolering, sanitair en sprinklerinstallaties, veelal gerelateerd aan duurzame oplossingen. Deze installaties komen onder andere voor in banken, kantoren, supermarkten, winkels, entertainment, onderwijs, zorg, hotels, industrie en exclusieve woonprojecten. Wij verzorgen dit met een betrokken, gemotiveerd en professioneel team, wat het hart en de basis van ons familiebedrijf vormt.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in de vacature Junior engineer Exclusieve woonprojecten? Stuur je sollicitatie en CV naar groenendijk@warmtebouw.nl. Na ontvangst reageren wij binnen drie werkdagen. Voor eventuele vragen of aanvullende informatie kun je contact opnemen met Astrid Groenendijk op telefoonnummer 030-2483030. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!