Vacature Inbedrijfsteller Gebouwautomatisering

Ben jij onze nieuwe Inbedrijfsteller Gebouwautomatisering? 

De technische klimaatinstallaties waar je aan komt te werken zijn in de utiliteit/retail/gezondheidszorg, samen te vatten in reguliere installaties die je zeker vaker bent tegengekomen, tot zeer geavanceerde energiezuinige en duurzame systemen. Je werkt als Inbedrijfsteller Gebouwautomatisering en dit houdt dan ook in dat je voornaamste taak is om zelfstandig werktuigbouwkundige en regeltechnische installaties in bedrijf te stellen. Denk daarbij aan centrale verwarmings­instal­laties, centraal ketelhuis, WKO installaties, technische ruimten, luchtbehandelingkasten, pompinstallaties, koelmachines, warmtepompen, regelinstallaties, software, gebouwbeheersystemen, etc.

Je kan ook worden ingezet om storingen te verhelpen aan dezelfde installaties. Waarbij je ook periodiek in de avonden en weekenden zal meedraaien in de storingsdienst.

Functie eisen

Voor de vacature Inbedrijfsteller Gebouwautomatisering komen we graag met je in contact wanneer jij je herkent in onderstaande functie eisen en wensen:

 • check
  Minimaal een afgeronde MBO opleiding werktuigbouwkunde / elektrotechniek niveau 4;
 • check
  Kennis van (programmeren en/of in bedrijf stellen van) meet & regelsystemen, bij voorkeur Priva, Webeasy en Siemens;
 • check
  In bezit van diploma’s voor vakgerichte HVAC service/meet en regel opleidingen;
 • check
  Werkervaring als Servicemonteur Installatietechniek/Servicemonteur HVAC in de utiliteit.

Aanbod

Als Inbedrijfsteller Gebouwautomatisering ontvang je een marktconform salaris. Daarbij wordt meegenomen je werkervaring en kennis. Een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden geldt voor alle medewerkers en dus ook voor jou.

Daarin zijn o.a. de volgende zaken meegenomen:

 • check
  Opleidingen en cursussen worden vergoed;
 • check
  Studiefonds voor studerende kinderen;
 • check
  Winstuitkering (bij positief resultaat);
 • check
  Chauffeursvergoeding;
 • check
  Uitstekende reisuren regeling;
 • check
  40 urige werkweek;
 • check
  38 vakantiedagen per kalenderjaar;
 • check
  werkgevers bijdrage voor je pensioenpremie;
 • check
  8% vakantiegeld;
 • check
  Diverse personeelsactiviteiten;

Samengevat uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden binnen de "Warmtebouw familie".

Waarom werken bij Warmtebouw?

Als we onze medewerk(st)ers  - hopelijk jouw toekomstige collega's! - vragen waarom iemand bij Warmtebouw zou moeten werken, krijgen we meestal de volgende motieven te horen:

Één grote familie

Het is prettig werken bij Warmtebouw. Er is veel sociale betrokkenheid.

Kleine tot grote uitdagende en aansprekende projecten

Warmtebouw is als Technisch Adviesbureau-Installatiebedrijf voor alle werktuigkundige installaties nauw betrokken bij de totale levenscyclus van een gebouw. De basis daarvoor wordt al sinds 1970 gevormd door een open en eerlijke manier van zaken doen, gecombineerd met kennis, kwaliteit, mentaliteit, innoverend vermogen en vakmanschap met bovenal duurzaam klantgericht denken en handelen.

Gevarieerde klantenportefeuille

Al bijna 50 jaar installeert en beheert Warmtebouw de technische installaties voor een groot aantal belangrijke relaties zoals Thialf, Ziggo Dome, Stamhuis, Albert Heijn, Jumbo, Media Markt en Rabobank. Installaties die wij voor onze klanten mogen verzorgen zijn onder andere verwarming, koeling, airconditioning, luchtbehandeling, meet- en regeltechniek, gas, water, riolering, sanitair en sprinklerinstallaties, veelal gerelateerd aan duurzame oplossingen. Deze installaties komen onder andere voor in banken, kantoren, supermarkten, winkels, entertainment, onderwijs, zorg, hotels, industrie en exclusieve woonprojecten. Wij verzorgen dit met een betrokken, gemotiveerd en professioneel team, wat het hart en de basis van ons familiebedrijf vormt.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in de vacature Inbedrijfsteller Gebouwautomatisering? Stuur je sollicitatie en CV naar groenendijk@warmtebouw.nl. Na ontvangst reageren wij binnen drie werkdagen. Voor eventuele vragen of aanvullende informatie kun je contact opnemen met Astrid Groenendijk op telefoonnummer 030-2483030. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!