Vacature Eplan Engineer Gebouwautomatisering

Ben jij onze nieuwe Eplan Engineer Gebouwautomatisering?

Functie omschrijving

Als Tekenaar/Engineer Gebouwautomatisering ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en tekenen van meet- en regel technische installaties. Daarnaast draag je zorg voor de selectie en bestellen van de benodigde materialen. Bovendien ben je in staat om de schema’s voor regelkasten over te dragen naar de werkplaats.
De tekeningen worden tot in detail uitgewerkt in het Eplan electric P8 pakket

 Je maakt zelfstandig kabelberekeningen en je vult de bibliotheek aan van de (nieuwe / standaard) producten. Je controleert de tekeningen en zorgt voor eventuele aanvullingen en revisies. Na het afronden van het project, zorgen wij dat het volgende klaar staat. Zo kun jij je verder ontwikkelen en specialiseren.

Functie eisen

Voor de functie van Eplan Engineer Gebouwautomatisering zoeken wij een collega die zichzelf kan vinden in de volgende functie eisen:

 • check
  Een MBO diploma richting elektrotechniek, besturingstechniek, industriële automatisering of mechatronica.;
 • check
  Je beschikt over relevante stage- of werkervaring;
 • check
  Je bent communicatief, hebt een  positieve instelling, goed technisch inzicht en hebt een oplossingsgerichte houding;
 • Je bent bereid om vakgerichte cursussen te volgen (bijv. M&R techniek Algemeen)

Aanbod

Als Eplan engineer Gebouwautomatisering ontvang je een marktconform salaris op basis van kennis en ervaring. Een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden gelden voor alle medewerkers. Daarin zijn o.a. de volgende zaken meegenomen:

 • check
  Werkweek van 40 uur met de doelstelling voor een vast dienstverband;
 • check
  Vakgerichte opleidingen en cursussen op basis van een studieovereenkomst;
 • check
  Studiefonds voor studerende kinderen;
 • check
  Winstuitkering (bij positieve resultaten);
 • check
  38 vakantiedagen per kalenderjaar;
 • check
  Werkgeversbijdrage voor je pensioenpremie;
 • check
  8% vakantiegeld;
 • check
  Diverse personeelsactiviteiten;
 • check
  Gunstige regeling bedrijfsfitness;
 • check
  Afwisselende werkzaamheden binnen een leuk en enthousiast team;
 • check
  Een dynamische, informele werkomgeving met korte communicatielijnen.

Samengevat uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden binnen de "Warmtebouw familie".

Waarom werken bij Warmtebouw?

Als we onze medewerk(st)ers  - hopelijk jouw toekomstige collega's! - vragen waarom iemand bij Warmtebouw zou moeten werken, krijgen we meestal de volgende motieven te horen:

Één grote familie

Het is prettig werken bij Warmtebouw. Er is veel sociale betrokkenheid.

Kleine tot grote uitdagende en aansprekende projecten

Warmtebouw is als Technisch Adviesbureau-Installatiebedrijf voor alle werktuigkundige installaties nauw betrokken bij de totale levenscyclus van een gebouw. De basis daarvoor wordt al sinds 1970 gevormd door een open en eerlijke manier van zaken doen, gecombineerd met kennis, kwaliteit, mentaliteit, innoverend vermogen en vakmanschap met bovenal duurzaam klantgericht denken en handelen.

Gevarieerde klantenportefeuille

Al bijna 50 jaar installeert en beheert Warmtebouw de technische installaties voor een groot aantal belangrijke relaties zoals Thialf, Ziggo Dome, Stamhuis, Albert Heijn, Jumbo, Media Markt en Rabobank. Installaties die wij voor onze klanten mogen verzorgen zijn onder andere verwarming, koeling, airconditioning, luchtbehandeling, meet- en regeltechniek, gas, water, riolering, sanitair en sprinklerinstallaties, veelal gerelateerd aan duurzame oplossingen. Deze installaties komen onder andere voor in banken, kantoren, supermarkten, winkels, entertainment, onderwijs, zorg, hotels, industrie en exclusieve woonprojecten. Wij verzorgen dit met een betrokken, gemotiveerd en professioneel team, wat het hart en de basis van ons familiebedrijf vormt.

Van meet- en Regeltechniek, Gebouwautomatisering tot System integratie,  Warmtebouw ontwikkelt zich stormachtig op dit gebied.

Wij hebben jou nodig om dit verder te ontwikkelen en te innoveren. Bij verschillende grote relaties hebben wij al succesvol laten zien dat wij bij een aantal bijzondere gebouwen de totale Systeemintegratie al succesvol hebben voorzien. De volgende klanten hebben wij hierin mogen faciliteren met Systeemintegratie: ZiggoDome en Thialf.

Samengevat uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden binnen de "Warmtebouw familie".

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in de vacature Eplan engineer Gebouwautomatisering? Stuur je sollicitatie en CV naar groenendijk@warmtebouw.nl. Na ontvangst reageren wij binnen drie werkdagen. Voor eventuele vragen of aanvullende informatie kun je contact opnemen met Astrid Groenendijk op telefoonnummer 030-2483030. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!