Stagiairs en Afstudeerders Installatietechniek en Mechatronica gezocht!

Zoek je een stageplek bij een installatiebedrijf? Kom stage lopen bij Warmtebouw!


Wie zijn wij?

Warmtebouw is als Technisch Adviesbureau-Installatiebedrijf voor alle werktuigkundige installaties nauw betrokken bij de totale levenscyclus van een gebouw. De basis daarvoor wordt al sinds 1970 gevormd door een open, eerlijke en integere manier van zaken doen, gecombineerd met kennis, kwaliteit, innoverend vermogen en vakmanschap en bovenal duurzaam klantgericht denken en handelen.

Al 47 jaar installeert en beheert Warmtebouw de technische installaties voor een groot aantal belangrijke relaties zoals Thialf, Ziggo Dome, Stamhuis, Albert Heijn, Jumbo, Media Markt, Rabobank en ING. Installaties die wij voor onze klanten mogen verzorgen zijn onder andere verwarming, koeling, airconditioning, luchtbehandeling, meet- en regeltechniek, gas en water, riolering, sanitair en sprinklerinstallaties, veelal gecombineerd met duurzaam gerelateerde oplossingen.

Deze installaties komen onder andere voor in banken, kantoren, supermarkten, winkels, entertainment, scholen, zorg, schepen en industrie.
Wij verzorgen dit met een betrokken, gemotiveerd en professioneel team, wat het hart en de basis van ons familiebedrijf vormt. Als jij je thuis denkt te voelen in deze omgeving en je herkent in onderstaande functieomschrijving nodigen wij je graag uit om te reageren.

Functie omschrijving/eisen

Wij zoeken gemotiveerde stagiaires en afstudeerders in de richting Installatietechniek en Mechatronica (MBO nivo 3/4 of HBO) die passie hebben voor hun vak.

Je loopt als stagiair mee met ervaren collega’s.

Wij zijn van mening dat Passie & Plezier voor het vak de drijfveer moeten zijn voor iedereen die werkzaam is in ons bedrijf.

Ons stage aanbod

Naast een stage- en reiskostenvergoeding bieden wij:

  • Diverse ervaren en enthousiaste begeleiders
  • Uitstekende doorgroeimogelijkheden
  • Uitdagende projecten
  • Een collegiale werkomgeving binnen de “Warmtebouw familie”

Wij hebben ieder jaar weer stagiaires en afstudeerders binnen ons bedrijf, het komt regelmatig voor dat deze ook na de studie bij ons blijven werken. Ook na de studie vinden wij het opleiden erg belangrijk, er zijn dan ook vele mogelijkheden om door te groeien of elders in de organisatie werkervaring op te doen. Wij zijn door Kenteq erkend als leerbedrijf wat wil zeggen dat ons interne opleidingstraject ook binnen de branche gewaardeerd wordt.

Solliciteer nu naar een mooie stageplaats bij Warmtebouw

Ben je op zoek naar een stage bij een leuk en innovatief bedrijf? Neem dan contact op met Bart Goossens (HRM) op telefoonnummer 030-2483030 of op b.goossens@warmtebouw.nl.

Wij zien je reactie graag tegemoet!

Meer weten over stage lopen?

Bel of mail Bart Goossens.