Maak het verblijf van uw hotelgasten ultiem aangenaam door een optimaal klimaat

U wilt uw gasten de beste service geven, zodat hun bezoek aan uw hotel een onvergetelijke ervaring wordt. Een betrouwbaar aangenaam klimaat speelt een belangrijke rol bij het realiseren van die klantbeleving. Wij helpen u hiermee door het gebruik van slimme, duurzame klimaatbeheersoplossingen. Heerlijk koel of aangenaam warm, uw gasten zullen het optimale klimaat in uw hotel zeker waarderen. 

Een prettige gedachte is dat u het technisch beheer van uw installaties ook aan ons kunt uitbesteden. Hierdoor kunt u zich bezig houden met wat voor u belangrijk is.

Naast de klimaatbeheersing die we verzorgen hebben wij ook ruime ervaring en zijn we ook zeer actief in de sectoren entertainment, retail, overheid, onderwijs, industrie, zorg en kantoren.

Hierboven ziet u een selectie van projecten die we in de hotelbranche hebben mogen realiseren. Wellicht zit er een project bij zoals het uwe, neem dan gerust contact met ons op voor een adviesgesprek. Wij gaan elke uitdaging aan!

Bel onze Directeur Henk Overeem op 030-2483030 of klik op onderstaande button om meer te weten te komen over hoe wij uw project kunnen voorzien van een aangenaam klimaat.

Plannen voor nieuwbouw? Of juist een bestaand hotelpand renoveren en moderniseren?
In alle gevallen wilt u een aangenaam klimaat voor uw gasten, leveranciers en personeel.
In een adviesgesprek leggen wij u graag uit hoe wij een optimaal klimaat verzorgen.

VRAAG ADVIESGESPREK AAN