​​BUSINESS UNITS

Een gezond en veilig werkklimaat is belangrijk voor optimale arbeidsprestaties

Daarom hebben wij zes specialistische Business Units voor u klaar staan om dat te bereiken wat u nodig heeft: uw optimale klimaatomstandigheden !

Elke situatie is anders en daarom beschouwen we elke aanvraag als een uniek project. En elk uniek project vraagt om specialistische kennis en ervaring. Deze specialistische know-how hebben we gegroepeerd in 6 verschillende Business Units. Elke Warmtebouw business unit gaat gestructureerd met uw project aan de gang op basis van best practices methodes met maar één gewenst resultaat: een voor u, uw medewerkers en uw klanten optimaal werk- en leefklimaat.

Van kleinere klimaatsystemen...

Van het plaatsen van een ketel of airco tot verbouwingen of installatie van complete installaties van kleine en middelgrote kantoorgebouwen. Een ruim 20 medewerkers sterk en ingewerkt team is u graag van dienst. Kenmerken van onze afdeling Klimaatsystemen zijn flexibiliteit, korte doorlooptijd en snel inspelen op uw behoefte.

Uw contactpersoon is adjunct-directeur Patrick van Echtelt. Bel Patrick op tel. 030-2483030 of klik op de button hieronder om uw vragen te stellen.

...tot grote complexe projecten

De complete werktuigkundige installaties ten behoeve van de utiliteitsbouw behoren tot het werkterrein van onze businessunit “Grote Projecten”. Kantoren, ziekenhuizen, cleanrooms, bedrijfsruimten, banken, theaters, hotels, duurzame projecten en veel meer. Indien gewenst kunnen projecten volgens BIM uitgewerkt worden. Geen project gaan wij uit de weg!

Voorbeelden deze projecten zijn bijvoorbeeld: Ziggo Dome te Amsterdam, Bio Energie Centrale te Delfzijl, RAI Amsterdam, Nieuw Thialf stadion te Heerenveen en Winkelcentrum Diemen. Bekijk ons overzicht van gerealiseerde klimaatbeheersingsprojecten.

Uw contactpersoon is directeur Henk Overeem. Bel Henk op tel. 030-2483030 of klik op onderstaande button als u wilt weten hoe Warmtebouw u kan helpen met het realiseren van uw complexe bouwprojecten.

Installatieoplossingen voor de retailmarkt

Tijd is geld ! U wilt geen of in ieder geval een zo’n kort mogelijke onderbreking van uw winkelsluiting. Wij hebben de laatste 45 jaar aangetoond dat een complete nieuwe winkel of een restyling c.q. aanpassing vaak in enkele dagen te realiseren is!

Uw contactpersoon is Businessunit Manager Dick Vulto. Bel Dick op tel. 030-2483030 of klik op onderstaande button om als u wilt weten hoe wij u met uw retailproject kunnen helpen.

Prefab & Specials

Een goede voorbereiding resulteert in een korte doorlooptijd op de bouwplaats. Door gebruik te maken van prefab wordt onder optimale werkomstandigheden een (deel van de) installatie voorbereid, dit resulteert in kwaliteit en minder faalkosten. Wij passen prefab onder andere toe in technische ruimten ten behoeve van gebouwen, schepen, boorplatforms. Wij gaan de uitdaging aan !

Hieronder ziet u twee projecten die door ons volledig zijn gerealiseerd door het gebruik van prefab.

Technische ruimte Villa Flora, Venlo

Technische ruimte ​Noord Campus, Zoetermeer

Service & Energiebeheer

Wij begrijpen dat het vervelend is als uw installatie niet optimaal functioneert. Bij storingen doen wij dan ook ons uiterste best om u zo snel mogelijk te helpen. Daarnaast doen wij er alles aan om door middel van preventief onderhoud storingen en calamiteiten juist te voorkomen.

Met de 24/7 support van Warmtebouw weet u dat u snel en adequaat geholpen zal worden, mochten zaken niet naar wens functioneren. Dat geeft een veilig gevoel. Bel onze Servicemanager Dick Vroege op tel. 030-2483030 of klik op onderstaande button om meer te weten hoe onze service en beheerdiensten u zorgen gaat schelen.

Sprinklertechniek & Brandbeveiliging

Warmtebouw is erkend door CIBV (voorheen LPCB) om installaties te realiseren en te beheren en hiervoor de benodigde certificaten af te geven. Hierdoor is Warmtebouw bij uitstek uw partner in het beveiligen van uw objecten tegen brand. Een goed geplaatste sprinklerinstallatie kan wel eens één van uw beste investeringen zijn. Want sprinklers hebben menig bedrijf behoed tegen faillissement door brand.

Beperk uw risico en bel uw contactpersoon Hans Korsten op 030-2483030. Of klik op onderstaande button om via deze website contact op te nemen.

Exclusieve Woonprojecten

De businessunit Exclusieve Woonprojecten richt zich op het ontwerpen, realiseren en beheren van duurzame comfortinstallaties in het luxe segment van woningen, appartementen, villa’s en landhuizen.

Uw contactpersoon is Businessunit Manager John Pot. Bel John op tel. 030-2483030 of klik op de button hieronder om uw vragen te stellen.