Inspiratie- en informatiebijeenkomst bij Warmtebouw

U bent van harte welkom op dinsdag 27 maart van 15.30 – 18.00 uur

Voor de Healthy Urban Office Challenge (HUOC) zijn regio Utrecht en Amersfoort in 2018 wederom op zoek naar de meest inspirerende projecten op weg naar groene, gezonde en slimme kantoren. Inschrijven kan al, maar bent u op zoek naar inspiratie of wilt u meer weten over HUOC? Dan nodigen wij u graag uit op dinsdag 27 maart 2018 van voor een inspiratie- en informatiebijeenkomst bij Warmtebouw, de winnaar van 2017. Wees er snel bij, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Programma

Tijdens de bijeenkomst ontmoet u het netwerk van de HUOC, is er een inspirerende rondleiding door het pand van Warmtebouw en alle gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen.

15.30 uur:        Ontvangst

16.00 uur:       Warmtebouw: directeur Herman Schiltkamp vertelt over zijn aanpak en ambities

16.15 uur:       Inspirerende rondleiding door het pand van Warmtebouw

16.45 uur:       Gelegenheid voor vragen aan Warmtebouw en HUOC

17.00 uur:       Utrecht Community – genomineerde 2017 – vertelt over hun inzending

17.15 uur:        Borrel

Elk bedrijf, elke werkplek verdient 'n betrouwbaar klimaat

Want met het juiste klimaat is het prettig werken en worden betere prestaties geleverd. In ons gratis adviesgesprek vertellen we u hoe.

18.00 uur:       Afsluiting

Warmtebouw was in 2017 de winnaar van de eerste Healthy Urban Office Challenge. De bokaal staat bij de receptie. Herman Schiltkamp, directeur van Warmtebouw en winnaar van de eerste editie: ‘We gebruiken de prijs bijvoorbeeld als extra plus in onze promotieactiviteiten’. Naast de publiciteit heeft Warmtebouw ook een prijzenpakket gekregen met producten en diensten die helpen om de ambities verder waar te maken. De waarde: 20.000 euro. De challenge heeft het familiebedrijf nieuwe samenwerkingspartners en veel extra kennis opgeleverd.

Schiltkamp: ‘Als mensen overwegen om mee te doen, kunnen we op 27 maart ervaringen uit te wisselen. Ik ben heel benieuwd welke partijen zich voor de editie van 2018 gaan inschrijven!’.

 

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden voor de bijeenkomst op 27 maart kan door een e-mail te sturen naar info@huoc.nl onder vermelding van uw naam en de organisatie waar u voor werkt. In verband met de beperkte capaciteit is er plaats voor maximaal 2 personen per organisatie.

De bijeenkomst vindt plaats tussen 15.30 en 18.00 uur bij Warmtebouw Utrecht BV -Middenwetering 1 – 3543 AR Utrecht.

Direct aanmelden Healthy Urban Office Challenge

De inschrijving is geopend. Voor meer informatie kunt u de HUOC 2018 FAQ downloaden.

Of download direct het aanmeldformulier HUOC 2018. Het ingevulde formulier kunt u mailen naar huoc@economicboardutrecht.nl. De deadline voor aanmelden is 11 april 2018.

Vergeet niet om alvast de prijsuitreiking in uw agenda te noteren: op woensdag 30 mei vindt de finale van de Healthy Urban Office Challenge 2018 plaats. Meer informatie hierover volgt nog.